Járókelő asszonyra támadt a lájkokért egy fekete "Facebook-celeb" Budapesten

Járókelő asszonyra támadt a lájkokért egy fekete "Facebook-celeb" Budapesten

Vannak olyanok, akik a Facebookon próbálnak híressé válni: ehhez olyan tartalmakat töltenek fel magukról, ami egyedülálló, menő, érdekes vagy polgárpukkasztó. Nieke Ayamba is egy ilyen „sztár”, a Magyarországon élő fekete fiú valamiért 18 ezer követővel rendelkezik. Most azonban nagyon csúnyán túltolta a biciklit.

Hétfő délután ugyanis az eddigi rappelgetős, táncolós, üzengetős, füvezős-megmondós videók után egy olyan felvételt rakott ki, amin ránézésre egy gyanútlan járókelő asszony arcába vág egy tál lisztet egy fővárosi utcán:

A videó mellé írt üzenete alapján mindezt viccesnek találta, de követői nem osztoztak örömében: rengetegen szóltak be neki, sokan azt írták, gyáva, hogy egy idős nővel tette ezt meg, nem mondjuk egy fiatalabb, életerős férfival.

Hírdetés

Az ilyen nettó barbarizmusnak eddig inkább csak a nyugat-európai fekete közösségekben volt divatja: a „knockout game”, azaz „üsd ki” játék szólt arról, hogy videóra vették, ahogy véletlenszerűen kiválasztott járókelőket ütöttek le. Elnézve ezt a videót, már csak lépésekre vagyunk attól, hogy ez Magyarországon is elterjedjen.

Általában ilyen „értékes” videókkal jelentkezik:

A videofelvétellel kapcsolatban megkerestük az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint választ kapunk, cikkünket frissítjük.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »