Janiczák Dávid: Megszállás alatt

Mosolygós, vízipipázó, cigarettázó, játszadozó, gyrost majszoló embereket láttam úgy öltözve, ahogy nagyon sokan nem tehetik azt meg a magyarok közül. Idilli képet láttam a pályaudvaron. Na nem egy magyar idillt, de mondjuk egy idilli közelkeleti piaci látképet.

Ezek a »rémült«, »menekülő« emberek jelen pillanatban Magyarország fővárosában, annak egy patinás pályaudvarán őrjöngve TÜNTETNEK! Van akinél van gyerek, de nem sokan hozták, hiszen 75-80%-uk katonakorú férfiember! Ezeknek otthon kéne védeniük a hazájukat, a családjukat, ha a háború lenne a valódi ok, és százezerszám kellene gyermekeket és asszonyokat látnunk a határoknál.

Hírdetés

Nem ez történik, ébresztő kedves Honfitársaim!

Nagyon sajnálom, hogy még mindig vannak olyan emberek, akik nem látják, vagy nem akarják látni mi történik. Akik nem látják, hogy ezekben a napokban szállják meg Európát, külső hatalom által szervezve, fizetve, zsebpénzt adva nekik, felkészítve őket itteni jogaikra! Csak sejthetjük milyen szándékkal érkeztek, és a teljesen különböző vallási és kulturális szokások, eszmerendszerek mellett mennyi betegséget hoznak amire nem vagyunk felkészülve! Jelzem a betegségekhez: jelenleg a Keletinél egy nemzetközi közlekedési csomóponton táboroznak!”


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »