Jámbor szakértő szakért

Jámbor szakértő szakért

„Orbán Viktor a Capituloumnál történtekről az jutott eszébe, hogy »mi ezt ismerjük, mert a baloldal magyarországon is probálkozott erőszakkal, megostromolták a parlament épületét, rendőrsorfal védte a Parlamentet, az erőszakos baloldali tömegtől, amelyben ott voltak az ellenzéki politikusok is.« Hoztam is erről pár képet, hogy megerősitsem a miniszterelnők úr szavait, csak véletlenül mindegyik 2006-ban készült.

Annyira, de annyira unalmas ez. Egyrészt 2018 decemberében amire Orbán utal, sem ablak betörések történtek, nem fegyverel jöttek tüntetők, nem gyújtottak fel semmit, hanem uramatyám tolakodtak a reöndőkkel. 2006 kapcsán meg egy brutális eseménysorra emlékezhetünk rendőri, és tüntetői erőszakkal.

De valójában egy tisztességes politikus egyik eseménysort se játszaná ki a másikkal szemben, mert pontosan tudja, hogy mindkét eseménysor a nép elégedetlenségének a manifesztálodása volt, még ha mást is gondolunk egyikről vagy másikról. Ezt pedig tiszteséges politikus, akit ugye a nép választott meg, és aki ugye a népet szolgálja, tiszteletben tartja. Az amerikai eseményeket meg azért nem keveri ide, mert tudja, hogy nem csalták el a választásokat, és így a nép egy kis része egy hazugság okán, egy csakis Trump pénzügyi és hatalmi érdekeit szolgáló hazugság okán ment neki a capitoliumnak. Csak hát hol volt ma tisztességes politikus a Kossuth Rádióban? Sehol.”

Hírdetés

Jámbor András: Orbán Viktor a Capitoliumnál történtekről

 

 

 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »