Jakuzziban és szaunában képzik magukat a BKK vezetői

Jakuzziban és szaunában képzik magukat a BKK vezetői

A BKK összesen 120 vezető beosztású munkavállalóját üdülteti éppen a balatonszemesi OTP Hotelben „vezetői készségfejlesztés” címen – írja a Blikk. A Jobbik alaposan kiakadt a fejesek sok milliós wellness-hétvégéjén.

Vajon miért kell a balatonszemesi OTP Hotel részére komoly összegeket kifizetni, miközben a balatonfenyvesi BKV-üdülő üresen és kihasználatlanul áll – teszi fel a kérdést Tokody Marcell. A Blikk szerint az uszodával, szoláriummal, finn- és infraszaunával, jakuzzival, edzőteremmel és sószobával feslzerelt szállodában

7.400 és 20.000 forint közötti összegbe kerül egy éjszaka.

A lap emlékeztet: tavasszal a Börzsönybe utaztak hasonló képzésre a közlekedési vállalat vezetői, szintén luxuskörülmények közé.

Hírdetés

A jobbikos fővárosi képviselő szerint az OTP Hotel kiválasztása „külön érdekes” annak tükrében, hogy a Fővárosi Közgyűlésben a Fidesz az MSZP-vel karöltve egy hónappal ezelőtt

foggal-körömmel ragaszkodott az OTP-hez

mint hitelkeretet és számlavezetést nyújtó szolgáltatóhoz. A politikus emlékeztet: „a 20. század leszerepelt pártjai” azt a kezdeményezését szavazták le, amely szerint „valódi verseny keretében, a legnagyobb nyilvánosság mellett” választotta volna ki a legkedvezőbb feltételeket kínáló pénzintézetet.

Amikor Budapestet a Jobbik fogja vezetni, „mindenütt a takarékos és hatékony gazdálkodás elveit fogja követni, és ezt követeli majd meg az önkormányzat cégeitől is” – szögez le Tokody.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »