Jákob Péter megélhetési válaszlevele Köves Slomónak

A cionista színjáték újabb eleme: a holokauszttagadó kuruc.info pénzért sztárolja és szerepelteti az újabban “nem vagyunk antiszemiták” párt holokausztdogmát hirdető zsidó jelöltjét. Aki 5 évig hazudott származásáról. Nem zavarja őket, hogy a Jobbik a kuruc segítségével a hazafias antiszemitizmust felhasználva szerzett sok szavazatot. A történetben nem Szegedi vagy Jákob a legalja, hanem a cionistákat júdáspénzért kiszolgáló álhungarista lap meg az a miskolci “alapszervezet”, amelyik rákosista módon 100 százalékos többséggel támogatja Jákobot (igaz, hogy mindezt azután, hogy Chanádék kirúgták a borsodi tagság nagyját, de akkor is, ez a csoport a magyarság söpredéke). Most Jákob válaszlevelét közlik rabbijának, Slomónak. Természetesen nem kommentálják, nem teszik fel a kérdést, hogy miért adnak egy keresztény pártban is annyi pozíciót zsidóknak, s az sem probléma nekik, hogy Chanád embere is Chanád megtévesztő, moszados módszerével jutott előre. Tettei nincsenek, csak annyi, hogy Chanád fizetett zsidójaként segített kirúgni a borsodi tagság legjavát. A bosszú népét támogató kuruc erről is hallgat. A Rabbik filózófiája szerint pedig még mindig nem azok a zsidóbérencek, akik maguk zsidók, vagy megfelelési kényszertől hajtva zsidóknak engedik át az irányítást, hanem azok a magyarok, akik számonkérik a “nemzeti radikális, magyar és keresztény” erőn az ígéreteiket.

Tisztelt Köves Slomó!
Leveléből az derült ki számomra, hogy valójában nem értem aggódik – erre nincs is szükség –, hanem egy Ön által is képviselt hazug nézetért, ami az Ön szeme előtt omlik össze: a Jobbik nem antiszemita párt! Sőt, ma a Jobbik az egyetlen párt, amely nem a származás, hanem a tett alapján tesz különbséget ember és ember között. Mi vagyunk az egyetlen párt, amely nem biztosít bőrszín alapján előjogokat senkinek sem. Mi képviseljük a valódi esélyegyenlőséget, amikor azt mondjuk: a törvény mindenkire egyformán vonatkozik etnikai hovatartozástól függetlenül.
Tisztelt Köves Slomó!
Ön, távol a miskolci számozott utcáktól azt állítja, hogy a Jobbik a szegényeket akarja kikergetni Miskolcról. Téved. A Jobbik az igényteleneket akarja igényessé tenni, mert ezt várják el a ma még semmibe vett törvényeink. Akik ebben nem partnerek, azoknak valóban nincs keresnivalójuk nálunk, így Ön nyugodtan befogadhatja őket, hogy megismerhesse a bennük rejlő „értékeket”.
Ön azt állítja, a Jobbik összeírná a zsidókat, így engem is. Téved, többszörösen is. Magyar vagyok, és magyar állampolgár. Csak magyar. A Jobbik nem a zsidókat, hanem a kettős állampolgárokat akarja összeírni, hiszen egy képviselő nem szolgálhat két hazát. De ezt Ön is tudja, hiszen így van ez az izraeli Knesszetben is.
Ön azt állítja, hogy a Jobbik vezette be a származás szerinti kollektív bűnösség elvét. Ismét téved! A Jobbik soha nem állította, hogy akár a cigányság, akár más etnikum egésze mélyigénytelen, a bal- és jobbliberális véleményformálók mégis mindig a cigányság egészére asszociálnak ezen kijelentés hallatán. Ezt kérje számon rajtuk! A Jobbik a kollektív bűnösség elvét mélységesen elítéli, így elítéljük azt is, hogy a zsidó megmondóemberek a magyar nemzet egészét teszik felelőssé a zsidó holokausztért, elvárva azt, hogy honfitársaink olyan bűnökért is bűnhődjenek, amelyeket nem követtek el, sőt nem is éltek akkor, amikor azokat elkövették. Az én dédapámat nem a magyar nemzet ölte meg, hanem egyes emberek, akik ha máshol nem, az isteni ítélőszék előtt elnyerték méltó büntetésüket.
Büszkén vállaltam a Jobbik felkérését, mert évek óta tagja és önkormányzati képviselője vagyok ennek a közösségnek, és biztosan tudom, hogy ez a párt hozhatja el a szebb jövőt Magyarország számára. És ebben a szebb jövőben természetesen helye van minden tisztességes állampolgárnak származástól függetlenül. Ellenben mondok én valamit Önnek mint zsidó felmenőkkel rendelkező magyar ember: itt lenne végre az ideje annak is, hogy a magyarországi zsidóság és különösen annak vezető rétege magába szálljon. A szüntelen vádaskodás, önsajnáltatás és a magyarság megvetése helyett végre elgondolkodhatna, hogyan jutott oda, és abban milyen saját felelőssége van, hogy önmagát szinte teljes egészében azonosította a baloldallal és a liberalizmussal, vagyis azzal a politikával, amely rendre beletapos a magyarság érdekeibe és értékeibe. Ha ezt a kérdést végre feltenné és őszintén tenné fel egy zsidó vezető? Nos, az lenne az első érdemi lépés a megbékélés felé.
Egyben egyetértek Önnel: minden ember csakis a maga tetteiért és cselekedeteiért felel. Éppen ezért ha az Ön döntéseit nem egzisztenciális, hanem erkölcsi szempontok határozzák meg, Ön is egyet kell hogy értsen velem abban: nincs helye a kollektív felelősség kettős mércéjének. A magyar nemzet semmivel sem tartozik a zsidóságnak. Se bűnbánattal, se jóvátétellel. Ha Ön nem így gondolja, akkor én is aggódom. Egyszerű honpolgárként. Magyarként a magyarokért.
Jakab Péter, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje

Hírdetés

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »