Jakab Péter beszabadult az Echo TV stúdiójába: Önök végighazudták az elmúlt másfél- két évet

Jakab Péter beszabadult az Echo TV stúdiójába: Önök végighazudták az elmúlt másfél- két évet

A politikust Velkovics Vilmos próbálta kérdezni többek között Volner Jánosról, de Jakab kihasználta az alkalmat és üzent Bayer Zsoltnak, aki korábban a következő szavakkal illette őt: „ha lesznek ivadékai, örök szégyenük lesz, hogy ótvar rohadék volt a felmenőjük”.

Jakab a kamerába nézve válaszolt:

„Kedves Zsolt! Szeretnélek tájékoztatni, hogy ivadékaim nincsenek, gyermekeim vannak, három kisfiam.”

Akiket arra nevel, hogy lopni bűn, különösen akkor, ha az ország vezetői teszik ezt. Jakab bocsánatkérésre szólította fel Bayert.

Hírdetés

A képviselő aztán nekiesett az egész kormánymédiának, egy legendát idézve elmondta, hogy „Önök végighazudták az elmúlt másfél- két évet, teljesen világos volt, hogy amit mondanak, az nem igaz”.

Az ezután következő két percből őszintén szólva nem tudunk idézni egyiküktől sem, mert a politikus és a műsorvezető párhuzamosan mondták a magukét, Jakab a fideszes médiumok hazugságairól, a riporter Volner Jánosról.

Jakab át is adta a Magyar Idők egyik Vona Gáborról szóló helyreigazítását Velkovicsnak, aki ekkor megkérte a politikust, hogy legyen szíves viselkedni, itt kicsit tartottunk tőle, hogy elfajul ez a kellemes szerda este a stúdióban, de ezután egész normális mederbe terelődött a műsor.

Mármint a normális ebben az esetben azt jelenti, hogy Velkovics például sorosozott Teplán István kapcsán, Jakab ezt rövidre zárta: ők szakemberek véleményére kíváncsiak, a sorosozás helyett pedig inkább azzal foglalkoznak, hogy több pénz jusson a magyar embereknek. Arról nem is beszélve, hogy „Orbán Viktort nevelte ki Soros György”.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »