Jakab Péter, a félrekommunikált zsidó

Ez az egész olyan, mint egy hangosan kicsúszott fing a bálteremben. Senki nem meri szóba hozni, de mindenkit zavar. A jelenlegi, politikailag korrektnek hazudott közbeszédben ugyanis a származás nem lehet érv, miközben az emberek túlnyomó többsége igenis pozitív vagy negatív hozzáállással viseltetetik az őt körülvevő etnikai-társadalmi csoportokkal szemben.

Vona Gábor múlt héten jelentette be, hogy a Jobbik Jakab Pétert, a párt önkormányzati képviselőjét indítja Miskolc polgármesterének az őszi választásokon. Az eseményt követő sajtótájékoztatón a jelölt ismertette programját, majd kijelentette: a Jobbik vezette Miskolcon a származás se előnyt, se hátrányt nem fog jelenteni, erre ő maga a garancia, aki „történetesen zsidó felmenőkkel is rendelkezik”.

Hírdetés

Mint gyöngytyúk a takonyra, úgy csapott le a témára az ATV, amely hétfőn körbeinterjúvolta az Országgyűlésben grasszáló ismert jobbikos politikusokat, hogy „jelent-e ez bármilyen problémát a Jobbikban?”.  A válasz minden esetben az volt, hogy a Jobbikban eddig se a származás, hanem a szakmai felkészültség és a nemzeti elkötelezettség számított. Vona – talán túlzott optimizmustól vagy naivitástól vezérelve – azt is hozzátette: Jakab jelölése „előremutató jel” lehet a Jobbik és a magyar zsidóság kapcsolatában.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »