Jakab bohóckodása egyenesen magyarellenes

Jakab bohóckodása egyenesen magyarellenes

Jakab most évente közel harmincmilliót keres, ha kitölti a ciklust, akkor összesen 116,2 millió forint tiszteletdíj üti a markát.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke tegnap a parlamentben nagyon is rászolgált a csörgősipkára. Ezt Orbán Viktor osztotta ki neki, aki Gyurcsány Ferenc bohócának nevezte Jakabot. Jakab az azonnali kérdések órájában ugyanis elvtársként és tolvajként beszélt a miniszterelnökről, és egy nem bejelentett szemléltetőeszközt, „Fizessenek a tolvajok” feliratú szurkolósálat mutatott föl neki. Ekkor újfent megvonták tőle a szót, lévén ismételten megsértette a házszabályt. Jakab este az ATV-ben folytatta ámokfutását.

A miniszterelnökre utalva minden jó ízlést nélkülözve kijelentette: „Ugye, ma volt a születésnapja? Én sok erőt és jó egészséget kívánok neki, de a szegedi Csillagbörtönben, maximum.” Nyilván nem véletlenül mentegette tegnap legújabb kedvencét Gyurcsány Ferenc az Országgyűlésben, relativizálva a korábban elhangzott ficsúrozását, amiért négyhavi tiszteletdíjának megfelelő összeggel, 9,6 millió forintos bírsággal sújtották őt. És Orbán Viktor sem véletlenül mondta, hogy Gyurcsány nem az eszéért alkalmazza, hanem azért, hogy egy csörgősipkát húzzon a fejére, és bohóckodjon.

Ez a Jakab ugyanis, aki most a legnagyobb bírságokat is vállalja azért, hogy pártjával ezerrel tolja Gyurcsány szekerét, korábban nem Orbán Viktort, hanem éppen a DK vezetőjét látta volna szíves-örömest a börtönben. Akkor még így fogalmazott: „Gyurcsány Ferenc legyen fegyenc.” Persze ez nem csoda, hiszen a miniszterelnök szerint pont a Jobbik a legkorruptabb magyar párt. Az előző parlamenti ciklusban ugyanis egy oligarchának adta el magát, most pedig egy másik milliárdosnak, Gyurcsány Ferencnek.

Ez olyan rögvalóság, amit Jakab Péter mindennapi politizálásával rendszeresen igazol, míg a kormányfő „lopásait” senki semmiféle ténnyel, adattal nem tudja alátámasztani. Csak mantrázzák, mert szerintük „jól hangzik” a hülyeség. Még szerencse, hogy a választók nem veszik be, ezért csökken is a támogatottságuk. Jakab persze személy szerint is könnyedén vállalja ezeket a súlyos pénzügyi következményekkel járó kirohanásokat, hiszen a havi 2,4 milliós tiszteletdíján túl más juttatásokkal együtt tevékenysége összesen havonta 6,2 millió forinttal terheli meg az államkasszát.

Hírdetés

Jakab most évente közel harmincmilliót keres, ha kitölti a ciklust, akkor összesen 116,2 millió forint tiszteletdíj üti a markát. Önök szerint miben érdekelt a Jobbik csörgősipkásnak frissen kinevezett elnöke?

A köpönyegforgatásban jeleskedő bohóckodásban vagy a magyar emberek szolgálatában? Igaz lehet-e akár csak egyetlen szava is, amelyet az ország jobb jövőjéért fogalmaz meg, szorosan a háta mögött a nemzet hazudozójával, Gyurcsány Ferenccel?

Horváth K. József – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »