Izraelit gyilkoltak meg Tiszakécskén – Egy "magyar fiú" ígért neki ingyenélést

Izraelit gyilkoltak meg Tiszakécskén – Egy "magyar fiú" ígért neki ingyenélést

Ofir Gross izraeli állampolgár magyarországi eltűnéséről, a hollétének kiderítésére irányuló nemzetközi kutatásokról már napok óta jelennek meg sokszor egymásnak ellentmondó hírek az izraeli, a magyarországi és a németországi sajtóban. Annyit eddig is tudhattunk, hogy a legalább 40 éves Gross után a Magyar Rendőrségen kívül a Budapesten és a Berlinben működő izraeli nagykövetség „illetékes” munkatársai is összehangolt kutatást végeztek. Az Izraeli Rádió és a Má’áriv című izraeli napilap világhálós kiadása röviddel ezelőtt jelentette, hogy ma éjjel Magyarországon megtalálták az izraeli férfi holttestét.

Amint arról röviddel ezelőtt portálunk már beszámolt: Tiszakécskén meggyilkoltak egy férfit. A részleteket az izraeli sajtó tette közzé. Az izraeli sajtó szerint a 40 éves izraeli állampolgár tanulmányokat (sic!) végzett Magyarországon, ám arról nem szóltak a hírek, hogy pontosan milyen stúdiumokról van. Az Ofir Gross holttestének megtalálásáról röviddel ezelőtt hírt adó Má’áriv című héber napilap világhálós kiadása azt írja, hogy az izraeli állampolgár holttestét egyhetes keresés után ma reggel találták meg Magyarországon, s a szülei már el is indultak Izraelből Magyarországra a holttest beazonosítása végett. A Reset Bét izraeli állami rádióadó meg azt közölte, hogy a magyar és az izraeli nyomozók a halál okának kiderítésére minden lehetőséget megvizsgálnak.

A Válláh!Hádásot hírportál azt is tudni véli, hogy a meggyilkolt izraeli férfi egy berlini egyetemen tanult, és két héttel ezelőtt utazott Budapestre, ahonnan Debrecenbe kívánt továbbutazni. Egy héttel ezelőtt azonban a szülei és a nővére elvesztették vele az addigi Facebook-kapcsolatot.

Hírdetés

El-Kudszi – Kuruc.info

Korábban írtuk:

Gyilkosság történt Tiszakécskén

Eltűnt egy izraeli Tiszakécskén


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »