Izraeli bérgyilkosok Malajziában (a fotón ők láthatók)

Izraeli bérgyilkosok Malajziában (a fotón ők láthatók)

HAARETZ

Mintegy két hónappal ezelőtt egy incidens rázta meg a világot.

Szergej Szkripál volt orosz kémet és kettős ügynököt megmérgezték Nagy-Britanniában Júlia lányával együtt Salisbury város egyik parkjában.

London azonnal Oroszországot vádolta a tett kivitelezésével és 16 ország, beleértve az USA-t, több tucat diplomatát küldött haza büntetésből.

Néhány héttel később, írja cikkében a rendszerkritikus Gideon Levy publicista, egy másik gyilkossági kísérletet hajtottak végre. Ami sikeres volt. Két golyó hatolt be Dr. Fadia al-Bacs palesztin elektromérnök fejébe Kuala Lumpur, a malájziai főváros egyik utcáján.

Hírdetés

A két gyilkos motorkerékpáron ment. Az áldozat a gázai Al-Bacs egyetemen tanított és szakterülete a fegyverfejlesztés volt. Mindenki Izraelre figyelt. De a világ egyetlen országából se tiltottak ki egyetlen izraeli diplomatát sem. Mindenki úgy tett, mintha semmi nem történt volna. Mert hogyan is lehet összehasonlítani egy orosz kémet egy palesztin mérnökkel? Vagy Nagy-Britannia szuverenitását Malajziáéval?

A világon uralkodó kettős  mérce ismét bevilágította az éjjeli égboltot: ami OK Izraelnek, az tilos még Oroszországnak is. Hiszen Izrael demokrácia és így megmérgezhet embereket, írja gúnyosan a cikk szerzője.

A Mosszad aranyoskái ismét lecsaptak. Izrael imád palesztinokat gyilkolni.

A gyilkosokat felbérelték. Izrael büszke lehet rájuk.

A cikk vége: „Több ezer izraeli mérnök fejleszt ki sokkal rondább és veszélyesebb fegyvert, mint a Hamasz sárkányai. Ők is megérdemlik a halált? Legitim lenne, ha palesztinok megölnék őket?”


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »