Izrael máris elfogadhatatlannak tartja az ENSZ-vizsgálóbizottság elnökének személyét

Izrael máris elfogadhatatlannak tartja az ENSZ-vizsgálóbizottság elnökének személyét

A cionista propagandagépezet elfogadhatatlannak tartja az ENSZ BT által fölállított, a Gázai övezetben elkövetett háborús bűnöket kivizsgáló bizottság elnökét, William Schabas professzort, mert korábban azt merészelte javasolni, hogy Binjámin Netanjáhu izraeli kormányfőt és Simon Peresz elnököt a Hágai Nemzetközi Törvényszék elé kellene állítani. Az ENSZ-vizsgálóbizottság esetleges következtetései egyébként Izraelre nézve ezúttal sem járnak majd semmiféle káros következménnyel.

A Gázai övezetben ezekben az órákban éppen takaréklángon folyik a népirtás (ugyanis újabb döcögős tűzszünet van érvényben – H. J.), miközben a még működő rádió- és tévékészülékeiken keresztül a palesztinok tudomást szerezhetnek a testvéri arab világ elhúzódó közönyéről és a nem arab világ cinikus kettős mércéjéről. A Gázaváros Sudzsá’ijjá nevű negyedében a népirtó hadjárat első felvonása után a romok között ténfergő, mindenüket elvesztett túlélők még belemondták a tévékamerákba: „Ájná’l ‘arab? – Hol vannak most az arabok?” Az újabb és újabb izraeli vérfürdők után a Gázai övezetbeli palesztinok már jól tudják, hogy az arabok sehol nincsenek. A gázaiak ezért aztán már nem kérdeznek, csak rendre temetik a romok közül fölhozott újabb halottaikat, gyermekeiket, asszonyaikat. Az életben maradt, testileg-lelkileg megnyomorított Gázai övezetbeli gyermekeket pedig senki nem viszi el, például balatoni üdülésre, vagy máshová.

Hírdetés

A jelenlegi népirtás még nem ért véget, de az azt követő kötelező színjáték előjátéka már elkezdődött: az ENSZ Biztonsági Tanácsa, akárcsak a korábbi gyilkolászások után, ezúttal is döntött a előre borítékolható eredménnyel végződő vizsgálóbizottság felállításáról. Emlékszünk még a dél-afrikai zsidó, Richard Goldstone vezette ENSZ-vizsgálóbizottság „áldásos” tevékenységére, amely 2010 elején kezdte el kivizsgálni a Gázai övezet ellen egy esztendővel korábban végrehajtott Öntött ólom fedőnevű izraeli irtóhadjárat folyamán a polgári lakosság ellen elkövetett bűncselekményeket. Az izraeli propagandagépezet – a nemzetközi média, így a magyarországi hátszelével – már az akkori vizsgálóbizottság munkájának kezdetén a lényeg, a háborús bűntettek elkövetésének kivizsgálása helyett a világban végbemenő egyre fokozódó antiszemitizmusról, a zsidó vizsgálóbíró, Goldstone megátalkodott önantiszemitizmusáról (sic!) harsogott. A vizsgálóbizottság által levont következtetések aztán, akárcsak a múltban, Izraelre nézve ezúttal sem jártak semmilyen káros következménnyel. Az „önantiszemita” Richard Goldstone pedig néhány hónap múlva már elutazott az ősatyák földjére, és, az ENSZ-nek csattanós pofont adva, családi körben meakulpázott Jeruzsálemben.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »