Izrael ENSZ nagykövete szerint joguk van bárkinek a földjét elrabolni

Izrael ENSZ nagykövete szerint joguk van bárkinek a földjét elrabolni

Izrael ENSZ nagykövete Danny Danon New Yorkban kijelentette, hogy Izraelnek joga van bármilyen földet megszállni Palesztinában, beleértve a Nyugati Pártot is. Mindezt az ENSZ Biztonsági Tanácsának mondta el hétfőn.

Szerinte Isten a Teremtés Könyvében azt a földet Izrael népének szánta amikor szövetséget kötött Ábrahámmal. Szerinte a Genezisből, a zsidók Egyiptomból való kivonulásából, és Tóra átveteléből a Sínai hegyen, egészen Kánaán kapujáig arra a következtetésre lehet jutni, hogy Isten szövetséget kötött a Szent Földdel, vagyis Izraellel. Továbbá elmondása szerint a népének ott kezdődik a kapcsolata Izrael földjével.

Hírdetés

Az ún. ,,Izrael,, államot azonban 1948-ban egy cionista milícia hozta létre, mely etnikai tisztogatást végzett palesztin városokban és falvakban. Több ezer helyi lakost űztek el otthonaikól és gyilkoltak meg a zsidó terrorista csoportok arra hivatkozva, hogy ők ,,Isten kiválasztott népe,,.

A Cionista Mozgalom pedig egy gyarmatosító mozgalomként alakult meg a tizenkilencedik század végén azzal a céllal, hogy elfoglalják Palesztinát és azt ún. ,,minden zsidó otthonává,, tegyék. Az azonban nem érdekelte őket, hogy Palesztina már lakott terület, és ezért hozzáláttak az ott élő lakosság elűzéséhez és kiirtásához.

Orientalista.hu – Al-Isfahani (quds News network)


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »