„Izrael a határig ment el az istentelenségben, és minden istentelenségnek az élére állt a nagyvilágban”

„Izrael a határig ment el az istentelenségben, és minden istentelenségnek az élére állt a nagyvilágban”

Izrael: milyen erők mozgatják a háborút? címmel szervezett beszélgetést az Ultrahang Dopeman és Ábrahám Róbert részvételével. Utóbbiról bizonyára tudjuk, hogy ő egy cigány származású influenszer, és meglehetősen kormánypárti. Aki azonban arra számít, hogy a szokásos mantrákat mondja el Izraellel kapcsolatban, az téved. Nagyon érdekes sorok következnek.

Kifejtette ugyanis, hogy szerinte anyagi síkon Izrael a békét kereste azzal, hogy kivonult korábban Gázából, de a "szellemi világban egyáltalán nem a békét kereste". Úgy fogalmaz, hogy a "fertelem központjává tette Jeruzsálemet és Tel-Avivot", de azt is mondja, hogy az "LMBTQ-nak nem volt nagyobb központja, mint a zsidó nagyvárosok".

Hát, ez meglehetősen bezavar abba a képbe, ahogyan a Fidesz médiája festi egyfajta "nyugati civilizáció védőbástyájának" Izraelt. De ezzel még nem volt vége.

– Az istentelenség oly mértékű volt már Izraelben, hogy Szodomától és Gomorától már szinte semmi nem különböztette meg. És attól, hogy a földkerekség legbűnösebb társadalma alakuljon ki, ahhoz már csak a rendszeres emberáldozat hiányzott – nyomatékosította. De tovább is megy, hozzáteszi, hogy ugyan nem akar kegyeletsértő lenni, de nagyon negatív véleménye van azokról a fesztiválozókról is, akikre a Hamász támadt, drogos összejövetelnek tartja. Ebben a jelenetben szerinte egyértelműen látható a biblikusság. Mert "Izrael a határig ment el az istentelenségben, és minden istentelenségnek az élére állt a nagyvilágban."

Hírdetés

Apró lábjegyzetként fűzzük hozzá: vajon lesz ennek valamilyen következménye? Ábrahám Róbert ezzel "antiszemitává" válik?

Másrészt azt is jó figyelembe venni, amikor arról beszél, hogy a zsidóság az "élére áll az istentelenségeknek a világban", akkor ez nem példa nélküli a történelemben, sőt. Igazság szerint a zsidóság sok esetben katalizátora volt mindig a romboló mozgalmaknak, amelyek a tradicionális Európára és fehér civilizációra törtek. Ott találjuk tagjaikat a szabadkőműves páholyokban 1789-ben, ott találjuk szervezőiket a bolsevizmus megalakításánál, magyar viszonylatban a Tanácsköztársaság megalakításánál, szinték ők voltak azok, akik az ún. "frankfurti iskola" szellemi körének gerincét adták, amely felfogható a woke előfutáraként. 1945 után pedig igenis a leghangosabb propagálói voltak a multikulti modellnek, a tömeges bevándorlás elősegítői voltak, mert nem láttak tovább a fehér nemzetek iránti gyűlöletüktől. Ez a "fagyi" most erősen "visszanyal", de ez már egy másik kérdés.

A teljes beszélgetés alább hallható, az idézett részek 15:20-kor kezdődnek:

(Munkatársunktól)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »