Ízelítő a Remény hetilap 4. számából

Ízelítő a Remény hetilap 4. számából

A Remény hetilap legújabb száma, amely január 28-án, évközi 4. vasárnap jelenik meg, ismét temérdek érdekes olvasnivalót kínál.

Az újság első oldalán, „Elérni a nagyobb jót” címmel megjelent szerkesztőségi vezércikk a hetilap főmunkatársa, dr. Gábor Bertalan tollából származik. A 3. oldalon található vezércikket Sankó Szabolcs írta.

A Faggatózó című rovatban Kalmár Csaba, a Remény hetilap szerkesztője Lépes Lóránt atyával készített interjút „Egy hullámhosszon Istennel” címmel, melyben többek között a Mária Rádió Mirjam által meghirdetett II. Rajzpályázatról beszélgetnek, de szó esik a rádió tevékenységeiről is.

A nyolcadik oldalon folytatódik az „Igaz tanúságok” Danczi Mónika tollából, a kilencedik oldalon pedig a Napraforgó című rovatunkat olvashatják, melyet minden hónapban Ivkovič Krisztina szerkeszt. Továbbá a szerkesztőség betekintést nyújt abba, miképpen zajlott Székely János szombathelyi megyéspüspök látogatása Marcelházán.

Hírdetés

A legújabb Reményben olvashatók jegyzetek és írások többek között Monka Zsuzsanna, Jakubecz Márta, Mészáros Péter, Bugyi Mária, Balla Rózsa és Gurabiné gondolataiból is.

A vasárnapi homília ezúttal György Ferenctől származik, a Libikóka elnevezésű rovat pedig a gyermekek számára is sok érdekességet rejteget.

A szerkesztők kellemes olvasást kívánnak!

(Bott Noémi/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »