Itthon zárják az alapszakaszt (Teremlabdarúgás, 1. Liga)

Itthon zárják az alapszakaszt (Teremlabdarúgás, 1. Liga)

Két egymás utáni kiszállást követően ismét hazai környezetben lép pályára az újonc Sepsi-SIC, amely ma 18 órától a Marosvásárhelyi VSK együttesét fogadja a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának 18., egyben utolsó fordulójában. A Sepsi Arénában rendezendő találkozón a galaci Florin Aurelian Macovei és a brăilai Dragoș Mocanu fújja a sípot.

A január közepe óta nyeretlen Sepsi-SIC hazai környezetben fejezi be a teremlabdarúgó 1. Liga aktuális idényének alapszakaszát, és a zöld-fehérek a Marosvásárhelyi VSK ellen próbálják feledtetni az elmúlt négy mérkőzés kudarcait. Nem lesz könnyű dolguk Mánya Szabolcs tanítványainak, hiszen a téli szünetben komoly vérfrissítésen átesett vásárhelyiek a pontvadászat legutóbbi körében nagy meglepetésre 3–1-re legyőzték a hozzájuk látogató bajnoki ezüstérmes FK Székelyudvarhely alakulatát. Velük ellentétben a szentgyörgyiek 7–1-es vereséggel zárták utolsó bajnokijukat, amikor is a mieink a Temesvári CFR otthonában léptek pályára. A 28 pontos Sepsi-SIC a tabella 5., míg a mindössze 14 pontos VSK a rangsor 8. pozíciójából várja az esti összecsapást, a novemberi egymás elleni mérkőzésük pedig a háromszékiek 8–2-es sikerével ért véget.

Hírdetés

A 18. forduló mai mérkőzései: Galaci United–Temesvári CFR (17.30 óra), Sepsi-SIC–Marosvásárhelyi VSK (18 óra), FK Székelyudvarhely–Mausoleul Mărăşeşti (18 óra). Az eddigi eredmények: Simándi Sólymok–West Déva 6–2, Dévai VSK–Luceafărul Buzău 9–0. (t)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »