Itthon folytatná győzelmi ­sorozatát a Sepsi OSK II. (Labdarúgás, 3. Liga)

Itthon folytatná győzelmi ­sorozatát a Sepsi OSK II. (Labdarúgás, 3. Liga)

A legutóbbi három mérkőzését megnyerő sepsiszentgyörgyi csapat hazai pályán folytatná győzelmi sorozatát a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban. Valentin Suciu együttese ma 17 órától a sereghajtó Brassói SR ellen játszik a szemerjai stadionban az alsóházi rájátszás ötödik fordulójában, az áprilisban még nyeretlen Kézdivásárhelyi SE pedig szombaton 17 órától a Viitorul Curița vendégeként lép pályára.

A megyeszékhelyi csapat megnyerte a legutóbbi három mérkőzését, a múlt hétvégén szoros küzdelmet követően győzött a Kézdivásárhelyi SE otthonában (0–1). A tavaszi idény előtt a játékoskeretét megerősítő Brassói SR április eleje óta szintén veretlen, ugyanis sorozatban háromszor remizett, ám még mindig utolsó a táblázatban, négy pont a hátránya az utolsó előtti Tatrang mögött. A sepsiszentgyörgyi és a barcasági együttes az idényben harmadszor, a harmadosztályban pedig történetük során kilencedszer találkozik egymással. Tavaly októberben a Sepsi OSK II. magabiztos győzelmet aratott a Cenk alatti városban (0–3), aztán idén márciusban a fekete-sárga mezesek három ponttal távoztak Háromszékről (0–1). A Kézdivásárhelyi SE az elmúlt három hétben egyszer osztozott a pontokon és kétszer kikapott, így a negyedik helyre csúszott a playout rangsorában. Eugen Moldovan tanítványai ezúttal is nehéz feladat előtt állnak, ugyanis a Viitorul Curița hét pontot szerzett az alsóházi rájátszás eddigi négy fordulójában. A felső-háromszéki és a Bákó megyei alakulat az alapszakaszban kétszer csapott össze, mindkét találkozó döntetlennel zárult: az odavágóban 2–2, majd a visszavágóban 1–1 lett a vége.

Hírdetés

Az 5. forduló programja: * playoff: Barcarozsnyói Olimpic–Brassói Kids Tâmpa (ma, 17 óra), Zernesti Olimpic–FC Câmpulung Muscel (szombat, 17 óra) * playout: Sepsi OSK II.–Brassói SR (ma, 17 óra), Viitorul Curița–Kézdivásárhelyi SE (szombat, 17 óra), Tatrang–Székelyudvarhelyi FC (szombat, 17 óra). (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »