Itt vannak az új kormánydöntők

Nem tudom, ki hogy van vele, de volt abban valami nagyon szép, amikor vasárnap éjfélkor a lúzerek kiálltak egymás mellé az emeszpé-színpadra, hogy értékeljék azt a durva pofára esést, amit a választások hoztak el számukra. Ott álldogáltak arcukra fagyott mosollyal és nekiláttak megmagyarázni a lényegében megmagyarázhatatlant.

Nem nagyon ment, de azért próbálkoztak.

Természetesen mindenki hibásnak találtatott. A rendszer, a nép, aki elment, aki otthon maradt és persze, és legfőképp, az a rengeteg fasisztanáci, aki képes volt a radikálisokra szavazni. Csak ők, az elvtársak nem hibáztak sehol sem, mert ők mindent megtettetek azért „hogy az országot egy modern köztársasággá tudják alakítani.” Mindent. Csak a primkó magyaroknak ez nem kellett. A tudatlanoknak, a felvilágosulatlanoknak, a pusztabunkóknak, akik nem képesek megérteni, nem képesek felfogni, hogy Magyarországon csak és kizárólag akkor van demokrácia, akkor van aranykor, ha az országot a balliberáltak igazgatják.

Már-már kezdett a legmélyebb mélységekbe esni a hangulat, amikor Ferenc lépett a mikrofonhoz és a csüggedt elvtársakba egyszerre visszaköltözött a remény:
Ez a kormány jó eséllyel, jelentős fordulat nélkül nem fogja kitölteni a következő ciklust. Ha rajtam múlik akkor ezért mindent meg fogok tenni. Nem kívánom Magyarországnak, hogy a következő választás ezerkilencszáztizennyo.., kettőezertizennyolcban jöjjön el. Nem kívánom, mert ez egy zsákutca. És ha ez egy zsákutca, akkor minél korábban visszafordulunk, annál korábban kiérünk belőle. Persze nyilván tiszteletben fogjuk tartani a választók döntését, de ez nem azt jelenti, hogy első naptól kezdve nem fogjuk a legkeményebben kritizálni azt az utat, amit ez a kormány és a választók egyelőre többsége választott.

Hírdetés

Feri megdönti a kormányt. Azzal a másik három agyhalottal karöltve, aki még a DK színeiben a szocik hátán bejutott a parlamentbe.

Ők így együtt.

Az új kormánydöntők.

Akkor hát gyerünk! Húzzatok bele! Rendületlenül tovább a gyurcsányi úton!

Idióták.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »