Itt tart Magyarország? Két nő szétrúgta egy hajléktalan férfi fejét 380 forintért

Itt tart Magyarország? Két nő szétrúgta egy hajléktalan férfi fejét 380 forintért

Az ügyészség számolt be a döbbenetes sztoriról, amit két részeg nő csinált Békéscsabán. Az eset még május 1-jén történt, de most adtak hírt róla, hogy megtörtént a vádemelés.

Egy 32 és egy 33 éves békéscsabai nő május 1-jén este a békéscsabai Kossuth tér környékén egy sörözőben szórakoztak, majd ittas állapotban távoztak. A Kossuth téren, a sövénnyel félig elkerített helyen találtak rá az éppen lefeküdni készülő hajléktalan férfira,

majd elszabadult a pokol.

Azt nem tudni, hogy honnan jött ez az ördögi agresszió, de az egyik nő két alkalommal, nagy erővel a földön fekvő sértett arcába rúgott, majd legalább háromszor a testébe is beletaposott, miközben azt kérdezte tőle, hogy van-e nála pénz.

A sértett hajléktalan a bántalmazás hatására elmondta, hogy van egy kevés pénze, mire

Hírdetés

a kabátjából kivették minden vagyonát, 380 forintot.

A másik nő még háromszor megrúgta, hogy ha van még pénz, adja azt is oda, de már nem volt több nála.

Ezután az egyik vádlott sörrel lelocsolta a sértettet, majd magára hagyták, és a Szent István térre mentek szórakozni.

A bántalmazott férfi egy közelben járőröző rendőrnek elmondta a történteket, így a rendőrség rövid időn belül elfogta a nőket.

A hajléktalan 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett, valamint további sérüléseket az arcán, a mellkasán és a hátán.

Az ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztést kért rájuk, és 250.000 forint bűnügyi költséget is meg kell fizetniük.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »