Itt tart „a szabad Nyugat” – a sajtó szájára a korábbi években elképzelhetetlenül feszes kosarat raktak

Lovas István politikai újságíró szerint a nyugati sajtó szájára a korábbi években elképzelhetetlenül feszes kosarat raktak. A német Thüringia tartomány médiahatósága vizsgálatot indított azért, mert az erfurti Salve Tv a globális orosz RT tévé német nyelvű programjában korábban sugárzott Hiányzó rész című műsort leadta.

Hírdetés

A médiahatóság vizsgálatát követelő szociáldemokrata Werner Pidde thüringiai képviselő kifogásolta, hogy a műsor „csak az orosz nézőpontot” tartalmazta. A tartományi parlamentben ülő zöldek szerint csak magyarázatok kíséretében lehetett volna sugározni a műsort.

Miközben a fősodratú német médiában napi huszonnégy órában folyik a vad és hazug oroszellenes propaganda. Itt tart „a szabad Nyugat”. Folyamatosan készülődve a számára idegesítően népszerűvé vált „orosz propagandaadók” elleni harc fokozására, adók felállítására (erről uniós szinten e hónapban tárgyalnak Brüsszelben), miközben a nyugati médiatermékekből más sem ömlik, mint rosszindulatú és irányított egyenhazugság.

Magyar Hírlap


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »