Itt nézhető élőben a DAC-ETO felkészülési mérkőzés

Itt nézhető élőben a DAC-ETO felkészülési mérkőzés

Harmadik felkészülési mékrőzésére készül a DAC, mely ezúttal az NB I-be feljutó Győri ETO ellen lép pályára. A találkozó pénteken 10:00-kor kezdődik.

Eddig nem telik túl fényesen a DAC nyara. Első edzőmérkőzése gólnélküli döntetlennel ért véget az Austria Wien ellen, majd hazai környezetben szenvedett 4:1-es vereséget a cseh másodosztálybeli MFK Vyskovtól.

Ezúttal 90 percig tartó találkozóra készülnek Xisco Muñoz védencei. A spanyol vezetőedző múlt szombaton 21 játékost is hadrendbe állított a Vyškov ellen. Azon a találkozón Tuboly Máté egy bedobás után szerzett gyönyörű góllal juttatta vezetéshez a DAC-ot, a folytatás viszont már nem a sárga-kékek elképzelései szerint alakult. A tréner a kemény munka folytatását ígérte a lefújást követően, hogy a Győriek ellen legyen okuk az örömre.

Hírdetés

Az NB1-be kilenc év után feljutott zöld-fehér csapat nem ismeretlen a a dunaszerdahelyiek számára, hiszen közös a tulajdonosuk, és sportszakmai szempontból is kiváló az együttműködés a győriekkel. Az ETO kispadján az a Borbély Balázs ül, aki az elmúlt szezonban még Xisco Muñoz asszisztenseként dolgozott a DAC színeiben, az új idényben pedig már az élmezőnyben dirigálhatja a Rába-parti együttest. Az ETO mindhárom eddigi felkészülési találkozóját megnyerte. A Zsolnát és a Budapest Honvédot egyaránt 3:0-ra, a Somorját pedig 3:1-re múlták felül.

A DAC 1904 – ETO FC Győr előkészületi találkozó 2024. július 12-én, pénteken 10:00-kor kezdődik a MOL Akadémián.

A mérkőzést a DAC hivatalos YouTube-csatornáján és Facebook profilján is élőben közvetítik.

Körkép.sk, dac1904.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »