ITT MINDENKINEK ELMENT AZ ESZE

ITT MINDENKINEK ELMENT AZ ESZE

17 óra 13 perckor írom ezeket a sorokat. Hétfő van.

A Kossuth krónikája most már egy és egy negyed órája bemondta a hírt: Merkel német kancellár ma, egy újságírói kérdésre válaszolva közölte: „Félreértés volt, hogy Németország automatikusan befogad minden szír menekültet.” Egyben közölte, köszöni, hogy Magyarország regisztrálja a menekülteket, mert a dublini egyezményt nem függeszthetjük fel.

Egy és egy negyed óra nem volt elegendő, hogy ez az „aprócska” hír felkerüljön a hazai kormányellenes és migráns-barát média oldalaira.

Az Indexen még ez virít: „Németország: Nincs felső határ, minden szír jöhet”

A NOL is kussol; a HVG-n semmi; a 444-en szintúgy.

Értem én, persze, hogy értem. Merkel bejelentése egy csapásra halomba döntötte az elmúlt hetvenkét óra kormányellenes és migráns-barát kommunikációját. Akkor meg inkább kussoljunk róla, hátha nem veszi észre senki sem. Megint megpróbálják berúgni a szart a szőnyeg alá, aztán majd csak lesz valami.

Csak az a baj, hogy a szar heggyé nőtt.

Hírdetés

Mert miközben Merkel –mintha megjött volna az esze- visszavonta ominózus nyilatkozatát, az osztrák hatóságok feltartóztatták a migránsokkal telezsúfolt vonatokat Hegyeshalomnál, és a „zsúfoltságra” hivatkozva nem engedi be azokat Ausztriába. (Ó, képmutató, ócska szarjankók!)

Majd az osztrák vasúttársaság a magyar rendőrség segítségét kérte, hogy szedjék le a vonatról a papírokkal nem rendelkező migránsokat. Nahát-nahát! Mi történik odaát? És vajon hogyan lesz majd ezért (is) Orbán és Magyarország a hibás? Ez tényleg érdekel ám! Mert csak idő kérdése, és ezt is ki fogják találni ezek az elvetemült gazemberek.

Addig is:

Kérdezem a migránsokat pátyolgató alakokat ott a Keleti pályaudvarnál: —Közölték már velük, hogy Merkel módosította nyilatkozatát?

Bejelentették a tüntető és Magyarországot utáló, Allah akbározó csávóknak, hogy Németország mégsem fogadja be őket automatikusan?

Közölték már velük, hogy Merkel bejelentette: Németország köszönetet mond Magyarországnak, amiért regisztráljuk a migránsokat, mert a dublini egyezményt nem függeszthetjük fel? (Mi nem, csak ők…)

Közöltek már bármit is, vagy tartják a pofájukat, és tovább hergelik aranyos védenceiket, „veletek vagyunk!” feliratokat tartva a magasba?

Kérdezem továbbá, hogy készülnek-e a „civilek” tüntetni Hegyeshalomnál vagy az osztrák nagykövetség előtt, amiért Ausztria megállítja a vonatokat a határán?

Nagyjából ennyi.

És csak nagyon halkan jegyzem meg: Ismét Orbánnak lett igaza… 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »