Itt az újabb úszóbalhé: most Kovács Ági fejét üvöltötte le Tusup

Itt az újabb úszóbalhé: most Kovács Ági fejét üvöltötte le Tusup

Csütörtökről péntekre virradó hajnalon, a kanadai rövidpályás úszó-vb helyszínén csúnyán összeszólalkozott Hosszú Katinka edző-férje, Shane Tusup és korábbi olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónőnk, Kovács Ágnes, aki az ügyről megjelent Bors cikkét pontosította közleményben.

A Bors a mai számában arról számolt be, hogy Hosszú Katinka edző-férje, Shane Tusup úgy megalázta Kovács Ágit, hogy sírva fakadt. A szponzorok és Kovács Ági szerettek volna gratulálni Hosszú Katinkának, aki éppen a levezetését tartotta. Kovácsék már a melegítőmedencénél tartózkodtak, mire Shane ott termett és minősíthetetlen hangnemben megkérdezte Kovácsot, hogy mégis kinek képzeli magát, hogy csak úgy odamehet. A neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozó cikk szerint Tusup “minősíthetetlen hangnemben” a “sírásig alázta” Kovács Ágit; csak úgy “repkedtek a ‘fuck’-ok”.

A történtek után Kovács Ági a közösségi oldalán, egy közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy mi történt azon az ominózus napon.

Hírdetés

“A mai Borsban megjelent cikkben sok a valótlanság! A windsori rövidpályás úszó-vb pénteki napján, miután a döntők véget értek több szponzor is odajött hozzám, hogy hátra szeretnének menni a medencetérhez, ahová egyébként volt érvényes akkreditációjuk. Mivel én is arra indultam, és egyébként minden világversenyen oda szoktam menni a versenyzőkhöz – így volt ez Rióban is – most is így tettem. Beléptünk az uszoda térbe, a medencében több külföldi úszó társaságában Katinka levezetett, Shane a parton ült. A szponzorok megálltak az uszoda szélén, mert nem akartak senkit zavarni, 1-2 perc után ők egyébként ki is mentek. Én oda mentem a medencéhez, mert gyorsan gratulálni szerettem volna Katinkának, meg elköszönni tőle, mert másnap már jöttem haza, és később már erre nem lett volna alkalom. Kiabálás tényleg történt ezek után, de nem az én részemről, a hangnemet a mai napig nem értem hogy miért. Többet nem szeretnék mondani a részletekkel kapcsolatban.” – áll a közleményben.

Forrás: Bors / Blikk

The post Itt az újabb úszóbalhé: most Kovács Ági fejét üvöltötte le Tusup appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »