Itt a vége: a Fidesz-szóvivője szerint nem olyan fontos téma a migránsok betelepítése, hogy beszélni kelljen róla

Itt a vége: a Fidesz-szóvivője szerint nem olyan fontos téma a migránsok betelepítése, hogy beszélni kelljen róla

A teljesen szürreális kommunikációváltás Puskás Imre Fidesz-szóvivő keddi sajtótájékoztatóján történt: a HírTV kérdezte meg őt arról, hogy miért titkolták a nemzetközi egyezményeknek megfelelő betelepítéseket ahelyett, hogy azt a felvállalták volna a nyilvánosság előtt.

A lebukása napjáig csak Soros-tervről és migránspárti álcivilekről harsogó Fidesz szóvivője a kérdésre nem tudott mit mondani, csak azt, hogy igazából a betelepítések nem voltak olyan fontosak, hogy beszéljenek róla:

Hírdetés

Puskás Imre azzal bagatellizálta a bevándorlást, hogy abban sem állnak ki feltétlenül a nyilvánosság elé, hogy egy hónapban hány személyi igazolványt állítanak ki a kormányhivatalok, vagy, hogy éppen melyik műemléket vagy örökségvédelmi vonatkozású épületet változtattak műemlék védelem alá.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke keddi sajtótájékoztatóján ezzel szemben azt bírálta, hogy 82,5 millió forint pályázati pénzt szánnak a migránsok lakhatásának támogatására, miközben az általuk követelt, magyar fiatalokon segítő bérlakás-építési programot szóra sem méltatja a kormány.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »