Itt a Sátán!

„Sátáni aljasságot emlegetnek az Orbán-kormány új húzása után

Gábor György vallásfilozófus szerint az államnak minden üldözöttet kötelessége segíteni.

Lapunknak azt mondta: ha Magyarország még szekuláris ország, ahol az állam különválasztva működik az egyháztól, akkor teljesen nonszensz és abszurd ötlet létrehozni egy kifejezetten vallási-világnézeti tartalmú államtitkárságot. (…)

Hírdetés

A hír megjelenésének napján Gábor Györgyöt felhívta egy meleg ismerőse. Egész komolyan azt kérdezte, beletartozhat-e ő is a keresztényüldözők kategóriájába: például amiért részt vesz a Budapest Pride felvonuláson. A Fidesz felfogásában már ezzel is támadja a keresztény erkölcsöket és értékrendet. (…)

A hatalom sátáni aljasságára mi sem jellemzőbb annál, hogy miközben az üldözött keresztények védelmezőjének szerepében tetszeleg, a kormány képviselői versenyben hízelegnek Törökországnak. Annak a Törökországnak, ahol az elmúlt száz évben az örmény, görög, asszír keresztények lélekszáma több millióról mindössze 70 ezerre csökkent, és ahol ma is folyik a keresztények kirekesztése, üldözése – mondta Gábor György.

Az új államtitkárságról azután született döntés, hogy Orbán Viktor kormányfő és Balog Zoltán miniszter a Vatikánban nemrég közel-keleti keresztény vezetőkkel találkozott.”


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »