Itt a perdöntő bizonyíték a Teréz körúti robbantó ellen

Itt a perdöntő bizonyíték a Teréz körúti robbantó ellen

Egy illegálisan felszerelt utcai kamera egyértelműen azonosította a merénylőt.

Per­döntő bi­zo­nyí­ték lé­te­zé­sé­ről szer­zett in­for­má­ciót a Ri­post: ki­de­rült, hogy lé­te­zik egy olyan ka­me­rafelvé­tel a Teréz kör­úti rob­ban­tó­ról, amin tisz­tán ki­ve­hető az arca. P. László hiába álcázta magát egy nagy karimájú horgászsapkával, egy illegálisan felszerelt kamera alulról is felvette a robbantás után, így teljesen kivehetővé vált az arca.

Hírdetés

A merénylet után a nyomozók minden létező fotót, videót begyűjtöttek a környékről, amin esetleg látható az elkövető, még az engedély nélkül vagy félig-meddig szabálytalanul felszerelt kamerák felvételeit is elkérték. Ekkor jutottak el az egyik Dob utcai parkolóházhoz, ahol furcsa módon egy alacsonyan felszerelt kamerát találtak a bejáratnál. Ennek a felvételén pedig minden kétséget kizáróan a T 24 éves P. László látszik.

Az illegális kamera

A parkoló lejáratánál rendszeresen dohányoztak az alkalmazottak, ám valaki állandóan ellopta az ott lévő értékes, álló hamutartót, a vezetőség ezért úgy döntött, hogy egy rejtett kamerát szereltet fel alulra, aminek a felvételen jól kivehetően látszik majd a tolvaj.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »