Itt a "közel" 11 rabbi által felügyelt kóser energiaital, mely kinyírja a Red Bullt – minket is értesítettek róla

Itt a "közel" 11 rabbi által felügyelt kóser energiaital, mely kinyírja a Red Bullt – minket is értesítettek róla

Igencsak szürreális sajtóközleményt kaptunk tegnapelőtt: nem tudtuk eldönteni, létező cégről és termékről van szó, vagy csak valamiféle médiahekk. Ma viszont újabb levelet kaptunk, melyet ezúttal nem nekünk címeztek, a Portfolió.hu-tól szeretnének helyreigazítást, mert nem tetszik, amit írtak róluk – de erről majd később. A lényeg az, hogy ezek az emberek léteznek. Talán még a termékük is.

Következzék az eredeti, képekkel ellátott közlemény – az eredeti, "zsidós" helyesírással:

Kosher Energy Drink MOSES

Bolti ár: 1800-1900 Forint / Doboz

A világ egyetlen 100%ban Kosher energiaitala, a világ leg exclusivabb ilyen jellegű itala. Magasan a Bio/Vegan/Halal élelmiszeripari minőgég felett áll. ( a Kóser )

Előállítása során, külön az alkotóelemeit egyenként egy-egy Rabbi felügyelte. Így közel 11 Rabbi felügyelete alatt készült az alapanyag. Fő Hekser -ését Kizárólag Radnóti Zoltán Főrabbi végezheti a világon.

A világ egyetlen UV reagens dobozfestésével. A doboz világít az UV hatására.

Bevezetése elsőként Magyarország, mint ahogy a Coca Cola Energy Drink is tettel. Következő bevezetése NEW YORK ( engedélyek az USA forgalombahozatalára megszerezve )

A világon egyetlen egy személy, örökös Radnóti Zoltán Főrabbi ( hekser ) -elheti ! Ezen kötődéseknél fogva kerül Magyarországon először forgalomba a termékünk. Természetesen, a nagy igényekre való tekintettel is.

Már számos helyeken , dohányboltokban , éttermekben , elit élelmiszerüzletekben kapható. pl. 8 és 8 Delikát stb…..

Hírdetés

A Red Bull kora és egyeduralma véget ért, a Kosher Energy Drink MOSES megérkezett… A legújabb generációs Energiaital, alkalmazkodva a világ fogyasztói igényeihez.

Üdvözlettel:

Kosher Energy Drink Zrt. team

***

Csodálatos ez a magyar nyelv, ugye?…

A cég háttere sem kevésbé érdekes, arról szól az említett Portfolió-cikk (a címben a "magyar" nyilván valami óriási félreértés eredménye lehet): Tesla-gyilkos kamion után kóser energiaitallal hódítana egy magyar vállalkozó

És erre a cikkre válaszul született az alábbi terjedelmes levél, újabb képekkel, köztük az izraeli nagykövetével. Sejtették, hogy kevesen fogják végigolvasni, ezért a legfontosabb szót csupa nagybetűvel írták: "a jól bevált és megszokott ANTISZEMITA megnyilvánulások". Ha ugyanis nem válik be az új ital, annak csakis ez lehet a magyarázata.

***

N y í l t L e v é l
H e l y r e i g a z í t á s / F e l h í v á s !
Kosher Energy Drink Zrt. – Portfolio.hu

Tisztelt Portfolió.hu szerkesztőség!

2019. október 2.-án kelt cikkükben, aminek a címe : Tesla-gyilkos kamion után kóser energiaitallal hódítana egy magyar vállalkozó
Az alábbi helyreigazításokat szeretnénk kérni.

Másik helyreigazítási igényünk a néhai König Bank Zrt. eláztatása/lejáratása végett kezdeményezzük önöknél, amit már többszöri ügyvédi felszólításunkra sem tettek meg.
2016 közepén megalapítottuk a König Bank Zrt.-t , avval a piaci rést kihasználva, hogy Magyarországon az akkor még nem létező ,,STARTUP,, támogatást ilyen módon tudjuk finanszírozni. Tehát a végleges célunk egy Projekteket finanszírozó társaság lett volna, ami semmilyen engedélyhez nem kötött. Ma így működnek az összes ilyen jellegű úgynevezett Venture Capital vállalkozások.
Tehát az MNB egy olyan működési formát NEM engedett és engedélyezett nekünk, ami jelenleg több tucat cég is végez. A tőkeemelésünket, mint az MNB jegyzőkönyvekből is kiderül, a 33 Milliárd forintnyi tőkét külföldi 3A (AAA) minősítésű értékpapír apport és készpénz útján szerettünk volna végrehajtani. A már említett, még akkor Magyarországon nem ismert STARTUP támogatási rendszert bevezetni.
Ilyen gazdasági környezetbe, ahol minden félremagyarázható, és bármilyen indokkal megállítható, társaságunk úgy döntött, hogy elhalassza a külföldi tőkéink Magyarországra történő behozatalát.
Nincs a gazdasági életben az a hülye, aki még meg sem száradt az alapító okiratán az aláírás, és már a hatóságok el is tiltották bármilyen tevékenység gyakorlásától, és ennek ellenére közel 100 Millió eurós tőkét mazochista módon betegyen a bizonytalanságba, a végelláthatatlan hatósági pereskedésbe.
Így ezt az utat választva, érdekeltségeinket, amennyire tudtuk kivontuk az országból.
Visszatérve, a cikk által felvezetett energiaitalra ( Kosher Energy Drink MOSES ), a cikk szerzője többször ellentmondásba kerül önmagával, hol feltételes módban fogalmaz, néha meg az írói fantázia szárnyalásának közepette tényeket elferdítő és lejárató módon fogalmaz.
A termékünk nem hódítani kíván, hanem hódít is! Jelenleg is forgalomban van több magyarországi felső kategóriás vendéglátó és élelmiszerre szakosodott boltban, valamint Nemzeti Dohányboltokban… Az íze hibásan lett a cikkben megemlítve, nem az íze a MOZES , hanem a neve…
Effektíve, nem egy kitalációról van szó, hanem egy létező termékről, ami a valóság. Ami egyben a világ legerősebb energiaitala! Sérti cégcsoportunkat a cikk írója által leírt ,, Vadiúj sztoriba kezdett az a tulajdonosi kör, amely korábban két nagy kamuprojektet is belengetett ,, bevezető is! Ez is a tények elferdítésének minősül. Egyik projektünk sem ,,kamu,, ok – okozat. Mi miért nem folytatódott tovább, vagy mi miért módosult cégeinknél.

Budapest, 2019. október 3.

König Investment Zrt., eTruck Motor Zrt., Kosher Energy Drink Zrt.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »