Iszonyatos: totyogó kisfiú lövi agyon az Iszlám Állam foglyát

Iszonyatos: totyogó kisfiú lövi agyon az Iszlám Állam foglyát

Ahogy szorul a hurok az Iszlám Állam körül, úgy válnak a dzsihadisták egyre tébolyultabbá. Legújabb, Twitteren közzétett videójukban egy legfeljebb 2-3 éves totyogó kisfiú lő agyon egy „hitetlent”.

A borzalmas jelenetet a maguk perverz módján szinte művészi gonddal rendezték meg. A gyerek egy kipukkadt gumilabdákkal teli játszótéren átsétálva ér el a kerítéshez kikötözött szerencsétlen férfihoz. Egy felnőtt terrorista a kezébe ad egy felhúzott kis méretű revolvert, a ravaszt pedig már a kisfiú húzza meg.

Hírdetés

 

A talán minden eddiginél visszataszítóbb videó valószínűleg nem véletlenül most jelent meg. A dzsihadisták elég pocsékul állnak, iraki fellegváruk, Moszul  lassan, de biztosan a kormányerők és a velük szövetséges milíciák kezére kerül. A hétvégén az iraki különleges erők egységei elérték a Tigris folyót, komoly szimbolikus győzelmer aratva ezzel az IÁ felett.

A szélsőségesek az ehhez hasonló elborult videókkal könyörtelenségüket és megszállottságukat akarják demonstrálni. Reméljük hamarosan mindannyiuk álma teljesülhet, és „mártírhalált” halhatnak torz eszméikért.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »