"Isten csak mese", hirdetik az elfogadás lázában a buzeránsok – így teszik Augiász istállójává a magyarok fővárosát

"Isten csak mese", hirdetik az elfogadás lázában a buzeránsok – így teszik Augiász istállójává a magyarok fővárosát

Jelenleg is zajlik a fővárosban a Budapest Pride fedőnevű provokáció. A szexuális fogyatékossággal élő emberek magamutogatása egyre növekvő nyilvános támogatást kap; a Nyitottak vagyunk kezdeményezésben minden eddiginél több ismert márka céges csapata vonul fel, de a szokásos nemzetközi hátszelet is magukénak tudhatják a betegségükkel a normalitást degenerációnak bemutató szerencsétlenek.

Tavaly állítólag 20 ezer ember vonult be a ketrecbe, idén is ennyi provokátort várnak a szervezők. A kordonokkal elzárt, kizárólag beléptetőkapukon keresztül elérhető menet az Andrássy út-Dózsa György út találkozásától indult négykor, és az Andrássyn, majd Nagymező utca – Bajcsy-Zsilinszky Endre út – Alkotmány utca – Kossuth tér útvonalon vonul végig. A kapuknál átnézik a táskákat, és ha valakinél van folyadék, biztonsági intézkedésként megkérik, hogy kortyoljon bele egyet – írja az Index.

A társadalom teljessége csak akkor valósulhat meg, ha a többségitől eltérő identitások nyílt vállalása nem jár megbélyegzéssel, ha senkinek nem kell titkolnia a személyiségének lényeges vonásait – állapította meg a Pride Fesztivált köszöntő levelében Székely László. Az alapvető jogok biztosa az idei Pride mottójára utalva azt írta, az "LMBTQ-emberek", ahogyan más kisebbségi csoportok is, a társadalom integráns és értékes szereplői.

Illúzióink persze ne legyenek, a nagy elfogadósdi legfőbb célja – mindamellett, hogy az egészségesek számára kötelezővé tegye a betegségben való gyönyörködést – a többségi, keresztény társadalom megbélyegzése és nevetségessé tétele, ha úgy tetszik, kirekesztése.

Ennek megfelelően így teszik Augiász istállójává a magyarok fővárosát ezekben a percekben is:

Hírdetés

Akinek van hozzá gyomra, ide kattintva élőben is meggyőződhet minderről.

(Kuruc.info; képek: Index, Origó, MTI)

A ferde hajlam térnyerése (I. rész) – Az aknamunka évtizedei; zsidók, pedofilok és hedonisták

Budapesti nagykövetségek a buzifelvonulás mellett: remélik, hogy a magyarok szépen fognak viselkedni

A Pride-szervezők üzenete: "Szombaton várjuk szeretettel a papokat, lelkészeket!"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »