Ismét újságírót terítettek le a világ legerkölcsösebbjei – az életterét védő Magyarországot mocskoló zsidóknak erről is kellene értekezniük

Ismét újságírót terítettek le a világ legerkölcsösebbjei – az életterét védő Magyarországot mocskoló zsidóknak erről is kellene értekezniük

A megszálló izraeli hadsereg a Sábák nevű titkosszolgálat polgári ruhás pribékjeivel karöltve hajnal óta garázdálkodnak az 1967 után megszállt Kelet-Jeruzsálemhez csatol el-‘Iszávijjá nevű palesztin faluban. Ma reggel az erkölcsösök a jól látható PRESS fölirat ellenére leterítették az El-Majádín nevű libanoni tévécsatorna újságírónőjét – jelenti gyorshírben az El-Fádzser palesztin tévécsatorna képeire támaszkodva a Kudsz Palesztin Hírügynökség.

A kelet-jeruzsálemi Scopus-hegy lejtőjén épült El-‘Iszávijjá nevű megszállt palesztin faluba ma hajnalban törtek be az izraeli hadsereg különleges egységei a tegnapi nap folyamán a megszállt Kelet-Jeruzsálemben zsidó telepesek ellen véghezvitt késelés nyomán. A szokásos recept szerint "terroristák keresése" címén a palesztinok egy részét kiterelték otthonaikból, a lakásokat földúlták, többeket elhurcoltak. Az el-‘iszávijjai fiatalok – szintén a szokásos recept szerint – szembe szálltak, kővel és minden mozdítható tárggyal dobálták a hívatlan vendégeket.

Hírdetés

A drámai eseményekről egyenes adásban, a helyszínről közvetített Hená Mahámíd, a libanoni El-Majádín arab nyelvű hírtelevízió riporternője, amit a szintén a munkáját végző El-Fádzser palesztin tévécsatorna is sugárzott. A Kudsz Palesztin Hírügynökség hírportáljára is kitett videón világosan látszik, hogy a megszálló pribékek (bocsánat: a világ legerkölcsösebbje – H. J.) 15-20 méteres távolságról célozva terítették le a munkáját végző, a PRESS feliratot kiemelt helyen viselő újságírónőt. (Csak megjegyezzük: ilyen esetekben is tiltakozhatnának azok a zsidó újságírók, akik mostanában a magyar katonaságot és rendőrséget előszeretettel bírálják a palesztinokkal ellentétben nem a saját szülőföldjükön erőszakoskodó migránsokkal szembeni védekezés miatt – H. J.)

Hená Mahámíd, a Hizbullához közelinek mondott El-Majádín hírtelevízió riportere leány a talpán, hiszen a ma reggel El-‘Iszávijjá palesztin faluban – valószínűleg könnygázgránáttal – történt meglövése után első segélyben részesült, majd a közelből, az Olajfák hegyéről folytatta a közvetítést. Néhány nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy az izraeli hadsereg katonái miként zúzzák össze az AFP francia hírügynökség két munkatársának a kameráit, videóját és rabolják el a zsebtelefonját.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »