Ismét szintet léptünk: Nagy Blanka nem éppen kis méretű bugyija tart lázban fideszeseket és DK-sokat

A Demokratikus Koalíció vasárnap tartotta az európai parlamenti választás előtti kampányának nyitányát. Az eseményről Pilhál Tamás, a Pesti Srácok nevű kormányközeli lap munkatársa kitett egy olyan fotót a Facebook-oldalára, amelyen kicsit be lehet látni a trágár félegyházi diáklány szoknyája alá.

Pilhál azt írta a képhez, hogy „Trágárka villant – A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövető pártban”, majd jött néhány röhögő ikon. A bejegyzést több ellenzéki politikus elítélte a közösségi médiában, hétfő délután pedig sajtóközelményben jelentette be a DK, hogy törvénymódosítást kezdeményeznek az ügyben.

Hírdetés

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpilhal%2Fposts%2F851138218565237&width=480&show_text=true&height=468&appId

„A Demokratikus Koalíció törvényjavaslatot nyújt be a parlamentben, hogy többé egy nőt se alázhassanak meg aljas módon készített fotóval. Mi, európai magyarok a már létező és alkalmazott brit példa alapján javasoljuk, hogy legyen büntethető, ha valakinek a hozzájárulása nélkül szexuális visszaélés vagy az illető megalázása céljából képet készítenek ruha alatti fehérneműjéről” – írta a párt az Index szerint.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »