Ismét kiesett az ablakon egy orosz milliárdos

Ismét kiesett az ablakon egy orosz milliárdos

Antonov valahogy kiesett harmadik emeleti szállodaszobája ablakából. Pavel Antovot négy nappal az után találták a szálló előtt vérbe fagyva, hogy egyik útitársa infarktust kapott.

Ismét kiesett az ablakon egy orosz milliárdos - A cikkhez tartozó kép

twitter

Hírdetés

Indiai és orosz híroldalak információi szerint szombaton egy rajagadai hotel előtt vérbe fagyva találták Pavel Genrikovics Antovot, a Vlagyimir Standard húsipari vállalat alapítóját – írja az RTL. A 65 éves milliárdos, aki nem mellesleg Putyin kormánypártja, az Egységes Oroszország politikusa és a leggazdagabbnak tartott orosz képviselő, több orosz üzlettársával Indiában üdült.

Amikor tisztázatlan körülmények között kiesett harmadik emeleti szobája ablakán.

Antov a halálának előestéjén ünnepelte 65. születésnapját. Hogy még bizarrabb legyen az eset, pár nappal korábban, december 22-én Antov egyik útitársa, a 61 éves Vlagyimir Bidanov is elhunyt: a férfit szobájában eszméletlenül találták üres borosüvegek között, kórházba szállítás közben meghalt, állítólag infarktus végzett vele.

Tegnap arról szóltak a híradások, hogy ugyancsak rejtélyes körülmények között az egyik szentpétervári hajógyár igazgatója vesztette életét.             


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »