Ismét idegenben játszanak (Jégkorong)

Ismét idegenben játszanak (Jégkorong)

A hétvégi mérkőzések után nem maradt idő a pihenésre, ugyanis a Háromszéki Ágyúsok ismét jégre lépnek, ma és szerdán 18.30-tól a Sapientia U23 vendégeként játszanak Csíkkarcfalván.

Pelle Torstensson csapata az előző hétvégén a Galaci CSM otthonában kezdte a román jégkorongbajnokság 2022–2023. évi idényét. A háromszéki alakulat az első mérkőzést elvesztette, majd a másodikat megérdemelten nyerte meg. A Jens Brändström irányította Hargita megyei alakulat a jelenlegi pontvadászatban a Gyergyói Hoki Klub otthonában lépett először jégre, ahol mindkét találkozón vereséget szenvedett tapasztaltabb ellenfelétől. Az eddigi meccseken a narancs-kékek 13 gólt lőttek és 12 találatot kaptak, míg a zöld-fehérek egyszer voltak eredményesek, viszont az ellenfelük tízszer is beköszönt. A Háromszéki Ágyúsok és a Sapientia U23 legutóbb október elején felkészülési mérkőzésen találkozott Kézdivásárhelyen, akkor meglepetésre a vendégek győzedelmeskedtek.

Hírdetés

„A Sapientia U23 ellen mindkét mérkőzést meg szeretnénk nyerni, természetesen azt sem felejtettük el, hogy a legutóbbi edzőmeccsen meglepetésre legyőztek minket. Fiatal, ambíciós csapat, amely szervezetten játszik, taktikailag sokat fejlődtek, így vigyázni kell velük. Az első két mérkőzésüket elvesztették, azonban a Gyergyói Hoki Klub otthonában teljes mértékben helytálltak. Találkozóról találkozóra egyre több tapasztalatot szerzünk, az új játékosok egyre inkább beépülnek. Róth Zoltán kedden eltiltás miatt nem játszhat, valamint Ferencz Szilárd a következő két hétben sérülés miatt nem bevethető. A kieső jégkorongozók pótlása nem probléma, helyettük a fiatalabbak kapnak bizonyítási lehetőséget” – mondta Miklós Ervin, a Háromszéki Ágyúsok elnöke. (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »