Ismét fiatal lányokat zaklattak egy drezdai uszodában

Ismét fiatal lányokat zaklattak egy drezdai uszodában

Újra szexuálisan zaklattak két kislányt a drezdai Georg Arnhold Uszodában. A rendőrség szerint a két elkövetőt, egy szíriai 21 éves, valamint egy iráni 31 éves férfit elfogtak. Őket gyanúsítják azzal, hogy vasárnap este fél kilenc tájban fogdostak egy 11 és egy 12 éves kislányt.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A lányok az eset után azonnal riasztották a fürdőmestert, a rendőrség pedig elfogta a két gyanúsítottat. Hétfőn délelőtt elengedték őket az őrizetből. A rendőrség tájékoztatása szerint a két sötét bőrűt a gyerekek szexuális zaklatásával gyanúsítják.

Január közepén már előfordult hasonló eset, akkor négy lányt molesztáltak a beilleszkedésképtelen barbárok ugyanebben az uszodában.

Hírdetés

A támadás után vita alakult ki, hogy kitiltsák-e a bevándorlókat az uszodákból. Az AfD követeléseit a városvezetés és a CDU populizmusként értékelte. Az emberek azonban ezt követelik.

Mindeközben este 30 ember spontán tüntetésbe kezdett az uszoda előtt. A demonstrációt egy magánszemély szervezte a Facebookon. A liberálisok által szélsőjobboldalinak nevezett oldalak terjesztették a felhívását.

A tüntetésen azt követelték, hogy védjék meg a gyerekeiket, mielőtt megteszik ők. A fürdő előtt néhány ellendemonstráló is megjelent, hogy támogatásukról biztosítsák a szerencsétlen, kiéhezett menekülteket.

A rendőrség a helyszínt több autóval biztosította.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »