Ismét elszólta magát Rubovszky „Viktornemengedi” György

Ismét elszólta magát Rubovszky „Viktornemengedi” György

Végre megtudhattuk, hogy a gyalázatos szlovák állampolgársági törvénnyel miért nem foglalkozik a magyar kormány, miért telt el hat év úgy, hogy a Fidesz bármit is megpróbált volna változtatni rajta. A kettős állampolgárság budapesti megszavazását követően azonnal elfogadott szlovák ellentörvény – amely megfosztja szlovák állampolgárságuktól a magyart felvevő felvidéki nemzettársainkat – ugyanis nem magyarellenes!

Magyar Menedék - Badiny

Hírdetés

Legalábbis erről beszélt Rubovszky György KDNP-s képviselő egy hétfői vita során az Igazságügyi bizottság ülésén. Szerinte ne is kérjem én számon ezt a kormányon, mert ehhez semmi köze nincs annak, hogy egyébként Orbán és Ficó között mekkora nagy mostanában a barátság.
Felháborítónak és elképesztőnek tartom ezt a kormánypárti cinizmust, több száz külhoni magyar cserbenhagyását és továbbra is úgy vélem, hogy a Fidesznek nem szabadna feláldoznia a felvidéki magyarság számára fontos és sérelmes ügyek képviseletét a magyar-szlovák jó kapcsolatok és az EU-s együttműködés oltárán. Mert sajnos most ez történik!

Szávay István – facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »