Ismét egy fiatal lányok előtt maszturbáló férfit videóztak

Ismét egy fiatal lányok előtt maszturbáló férfit videóztak

Egy Zsolnából induló gyorsvonaton három fiatal lány előtt kezdte magát kielégíteni egy férfi, aki a hírek szerint nem először tette ezt.

Júliusban már történt egy hasonló eset, akkor a rendőrök garázdaság vádjával indítottak eljárást a vonatban kiskorú előtt maszturbáló 35 éves Lukáš ellen.

Most egy Zsolnából induló vonaton döntött úgy egy férfi, hogy kielégíti magát három fiatal lány előtt.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt Zsolnából tartottunk hazafelé. Kora este volt és a kivilágított vagonban ugyanaz történt velünk, mint azzal a lánnyal” – írta a fiatal nő a stop_catcalling_now nevű Instagram-oldalnak.

Az áldozat azzal folytatta, hogy az ismeretlen férfi akkor kezdte magát „felvidítani”, mikor a barátnőivel leültek.

A körülöttünk lévők nem léptek közbe, de nem garantálhatom, hogy bárki is észrevette, mi történik, mivel az úr nagyon diszkrét próbált lenni” – folytatta.

Hírdetés

A lányok egyikének sikerült levideóznia a férfit, akinek tettéről értesítették az utaskísérőt. „Nagyon készséges, megértő volt, majd elment az illető után. Közben, mikor követtem a hölgyet, a férfi felállt és távozóra fogta” – tette hozzá az áldozat.

Az utaskísérő ezután ellenőrizte a jegyét, majd elmondta a lányoknak, sajnálja, hogy ez történt velük és elkérte tőlük a felvételt.

Az Instagram-oldal az eset közlése óta több üzenetet is kapott olyan lányoktól, akiket a férfi hasonlóan zaklatott a vonaton. Az oldal működtetői kérték, hogy akinek bármilyen információja van az illetőről, az lépjen velük kapcsolatba vagy forduljon a rendőrséghez.

(br, tvnoviny.sk)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »