Ismerjék meg Karácsony Gergely embereit!

Ismerjék meg Karácsony Gergely embereit!

Egyre közeledik október 13-a és ezzel együtt az önkormányzati választás, amikor dönthetünk arról, kire bízzuk a legszűkebb közösségünket, a lakóhelyünket érintő döntések meghozatalát. A fővárosi főpolgármesteri versenyben a kormánypártok által támogatott Tarlós Istvánnal szemben jelenleg három jelölt van versenyben, akikben egy dolog biztosan közös: mind alkalmatlanok lennének a városvezetésre. Ez az állítás Puzsér Róbert és Berki Krisztián esetében feltételezéseken alapszik, ám a harmadik versenyző, Karácsony Gergely esetében tapasztalatról van szó, hiszen Zugló polgármestereként lett volna alkalma bebizonyítani városvezetői kompetenciáit, azonban éppen az ellenkezőjét sikerült. Hogyan lehet mégis, hogy “Kari Geri” az ellenzék örökös jelöltje, és benne látják most is a szerencsecsillagukat?

Komoly érdekek fűződnek ahhoz a liberális oldalon, hogy Karácsony legyen a főpolgármester még akkor is, ha ordít róla az alkalmatlanság. Mindezt jobban megérthetjük akkor, ha sorra vesszük a tavalyi országgyűlési választásokon éppen miniszterelnök-jelölti szerepben tetszelgő politikus akkori tanácsadótestületét és árnyékkormányát. Lássuk hát!

Árnyékkormánya hét tagból állt, a személyeket és az általa nekik szánt portfóliókat tavaly márciusban ismerhettük meg. Nem minden név csenghet ismerősen Olvasóinknak, ezért egyenként bemutatjuk őket. A közös bennük, hogy szinte mindenki SZDSZ tag volt és/vagy Soros szervezeteihez köthető, de a többiek is mind migránspártiak.

Ők tehát Karácsony árnyékkormányának voltak a tagjai, őket bízta volna meg a minisztériumok vezetésével, ha miniszterelnök lett volna. Tanácsadói testülete azonban ennél a körnél szélesebb volt, közülük is illik említést tenni néhány emberről.

Bozóki András: a Gyurcsány-kormány kulturális minisztere és az SZDSZ tagja volt egykor, jelenleg a CEU oktatója. Bojárral egy időben programkoordinátor volt a Soros Alpítványnál. A Magyar Narancs egyik alapító szerkesztője. Szakértelméről árulkodik, hogy idén nyári posztjában összeállított egy csak nőkből álló magyar kormányt, ez alapján pedig Kunhalmi “ajtónakszaladó” “15 éves az EU” Ágnesre bízná a honvédelmi tárcát.

Hírdetés

Karácsony Gergely láthatóan nincsen a helyzet magaslatán, rendszeresen szórakoztatja a magyar közéletet városismereti hiányosságaival: nem tudja, hogy hol van Csepel vagy éppen a Nemzeti Múzeum, nincs tisztában azzal, hogy kerülete milyen közterületekért felel mint tulajdonos. Ezek után világos lehet a Soroshoz köthető, volt SZDSZ-es gyülekezet indítéka: kiváló jelöltet találtak maguknak, akit gyámság alá helyezve a háttérből irányíthatnák a magyar fővárost. Ezt kell elkerülni október 13-án.

 

https://tuzfalcsoport.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »