Ismered a legjobb helyezésvizsgáló eszközöket?

Ismered a legjobb helyezésvizsgáló eszközöket?

Szuper a SEO stratégiád, és rengeteg energiát fektettél bele. De tudod, hogy milyen a helyezésed, hova pozícionál a Google? Szerencsére számos eszközt találsz a piacon, mely segítségével a Google helyezést tudod ellenőrizni. Ingyenes és előfizetéses verziókkal is találkozhatsz.

A weboldalad pozícióját a Google helyezésvizsgáló eszközzel tudod ellenőrizni. Ehhez csupán arra van szükséged, hogy megadd a webhely URL-jét és a kulcsszavakat, a program segítségével pedig megtudhatod, hogy az adott kulcsszóra hogyan rankel.

Milyen tényezők befolyásolhatják a Google rangsorolását?

Ha minőségi és releváns tartalommal rendelkezik a weboldalad, akkor a Google találati listájában is előkelő helyet foglalhatsz el – ezt a keresőoptimalizálás eszközeivel érheted el. Releváns kulcsszavakat kell, hogy használj, mivel a Google azokat a weboldalakat részesíti előnyben, amelyek jó minőségűek és az általad kínált termékekhez, szolgáltatásokhoz kapcsolódnak. 

A rangsorolást javítani tudod más webhelyekről mutató linkekkel is. Törekedj arra, hogy minél gyorsabban töltődjön be a weboldalad! A mobilbarát honlap kialakítása már alapvető, hiszen sokan mobiltelefont használnak az internet eléréséhez. Ha mindezek elérésében hozzáértő segítségre van szükséged, akkor a SearchBar SEO szakértőjét keresd bátran!

Miért használj Google helyezésvizsgálót?

Hírdetés

Ha weboldalad fejlődését figyelemmel akarod kísérni, akkor elengedhetetlen az alkalmazása. Hiszen hiába fektetsz nagy hangsúlyt a SEO-ra, ha nem tudod ellenőrizni a hatását, eredményeit. Viszont ha azt tapasztalod, hogy hátrébb sorol a Google, akkor érdemes változtatni a stratégiádon. Amikor azt látod, hogy javul a rangsorolásod, akkor az egy pozitív visszacsatolás arról, hogy kifizetődő a SEO-ba fektetett energiád. Azt is tudod ellenőrizni, hogy bizonyos kulcsszavak, kifejezések milyen eredményt hoznak.

Fizetős vagy ingyenes helyezésvizsgáló eszközt is használhatsz. Az ingyenes verzió általában csak az elmúlt 90 nap adatait szolgáltatja, és inkább útmutatást adnak, mintsem 100% pontos adatokat. Jellemzően csak egy bizonyos ideig ingyenesek, de mindezek ellenére segítenek abban, hogy megértsd, mi hat negatívan, illetve pozitívan a weboldaladra.

A megfelelő eszköz kiválasztása

Mielőtt leteszed a voksod egy bizonyos SEO eszköz mellett, mindenképpen ellenőrizd, hogy az adott eszköz folyamatos ellenőrzést végez-e vagy csak egyszerit, tudja-e követni a mobil találatokat, egyszerre hány kulcsszót és domaint tud figyelni, valamint tudod-e exportálni az eredményeket!

Például 7 napig ingyenesen kipróbálhatod a Semrush-t, mely igazán sokoldalú. Tudod vele a helyezést mérni, a kulcsszavakat ellenőrizni, a konkurenciát figyelni, sőt, egy teljes SEO vizsgálatot is tudsz készíteni a segítségével. Abban az esetben tökéletes számodra, ha kis- vagy középvállalkozó vagy. Mielőtt teszed a voksod egy eszköz mellett, célszerű kipróbálnod többet, hiszen az ingyenes próbaidőszakok ez lehetővé teszik. Sok sikert!

(x)

 


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »