Iskoláscsoportot kísérő tanárt szúrtak meg egy villamoson Budapesten

A villamoson fogták el szerdán a pestszentlőrinci rendőrök azt a férfit, aki többször megszúrt bozótvágóval egy iskoláscsoportot kísérő tanárt.

A rendőrség ügyeletére szerdán délután érkezett bejelentés, hogy Budapesten, a XVIII. kerületben, az 50-es villamoson egy férfi bozótvágó késsel fenyegeti az utasokat. A segélyhívást követően a kerületi járőrök perceken belül a helyszínre értek és a Teleki utcánál a villamoson elfogták a budapesti 38 éves T. Istvánt – közölte a rendőrség.

Hírdetés

A nyomozáskor kiderült, hogy T. István többször megszúrt egy férfit. A sérült a rendőrök kiérkezése előtt leszállt a villamosról és elment a helyszínről; a hatóságot az az orvos értesítette, akinél ellátásra jelentkezett. Az áldozat egy iskoláscsoportot kísért aznap délután. A tanár az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói T. Istvánt súlyos testi sértés bűntett kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd – mivel a Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja lopás miatt körözte – a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították jogerős büntetésének letöltésére.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »