Iskolai érzékenyítő filmvetítést akadályoztak meg a nemzeti radikálisok (videó)

Iskolai érzékenyítő filmvetítést akadályoztak meg a nemzeti radikálisok (videó)

A Budapest Pride másfél hónapos rendezvénysorozata egyik tanároknak szóló filmvetítését akadályozták meg Budaházyék, a HVIM és a Mi Hazánk Ifjai.

A nemzeti radikális csapat (közülük többen a rendezvényre regisztráltak) nyilvánította ki véleményét az iskolákban homoszexualitást propagáló liberális szervezetek rendezvényén egy saját kezűleg készített molinóval, amit először a mozi előterével, majd az épülettel szemben, az utcán feszítettek ki.

A szervezők felismerve a “normálisakat” nem akarták őket beengedni a moziterembe, mondva nem regisztráltak, így nem vehetnek részt a filmvetítésen. A radikálisok több tagja viszont bejutott a moziterembe, ahol a beszélgetéseket hallgatva kiderült, tanárok nem igen voltak jelen az eseményen.

Ezután történt az eset, hogy egyszer csak valaki az egyik mosdóban kihúzott egy csövet, amivel elárasztotta a helyiséget, ezek után pedig be kellett zárni a helyet. (Információnk szerint a WC-nek semmi baja – a szerk.)

Hírdetés

A körülbelül fél óráig tartó párbeszéd alatt elhangzottak azok az érvek miszerint “Tudatosan, agresszívan nevelik bele az iskolákban a tizenéves diákokba a homoszexualitást, aminél sokszor a bizonytalan karaktereknél sikerrel is járnak.”

A vármegyések büszkén és méltósággal tartottak a “Tiltsák be az LMBT propagandát az iskolákból” molinót, melyet a liberális aktivisták a nagy csodálkozás közepette 639562-szer lefotóztak és bizonyára véres szájjal posztoltak minden közösségi oldalon.

A Mi Hazánk Ifjai jelenlévő képviselője a hozzájuk beérkezett panaszokat tolmácsolta, miszerint több szülő fel van háborodva az iskolákban kötelező részvétellel lebonyolított homoszexuális szerepjátékokkal kapcsolatban, amit az ifjúsági szervezet igyekszik megakadályozni minden törvényes formában. Egyik legfontosabb küldetésüknek tartják, hogy a jövő generációja az egészséges családmodellről kapjon értékes információt tanulmányaik során.

Sok rendezvény kerül még megszervezésre a napokban, ahova a nemzetiek elmondásuk szerint szintén ellátogatnak és lépnek fel a normalitás védelmében.

/Patrióta/


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »