Ironman-sorozat rekordot állított be Phil Kessel

Ironman-sorozat rekordot állított be Phil Kessel

A Vegas Golden Knights 3-1-re legyőzte a vendég Toronto Maple Leafs csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján, a hazaiak csatára, Phil Kessel megszakítás nélkül 989. mérkőzésén lépett jégre, amellyel beállította Keith Yandle csúcsát.

A Pittsburgh-gel 2016-ban és 2017-ben Stanley Kupa-győztes, olimpiai ezüstérmes (2010), háromszoros All Star-válogatott

Kessel 2009. október 31-e óta nem hagyott ki összecsapást,

akkor éppen a Toronto alkalmazásában állt. A mostani meccsen egy videobíró által érvénytelenített lesgólt ütött.

Hírdetés

A Vancouver Canucks továbbra is egyedüliként nyeretlen a 32-es mezőnyben, miután otthon kapott ki a harmadik harmad elején 37 másodperc alatt kétszer eredményes Carolina Hurricanestől.

Az Ottawa Senators negyedik hazai fellépésén is hibátlan maradt, 4-2-re verte azt a Dallas Stars, amely eddig minden találkozóján szerzett pontot.

Nincs már százszázalékos együttes,

ugyanis a St. Louis Blues 4-0-ra kikapott a Winnipeg Jets vendégeként. Connor Hellebuyck 25 védéssel járult hozzá a sikerhez, ez volt pályafutása 29. kapott gól nélküli fellépése.

A Pittsburgh Penguins első alkalommal maradt pont nélkül, miután az Edmonton Oilers sorozatban öt gólt ütve 6-3-ra legyőzte. A Washington Capitals a második harmadban négyszer volt eredményes New Jerseyben, így a helyi Devils három győzelem után először kapott ki. A fővárosiak orosz sztárja, Alekszandr Ovecskin 122. győztes gólját ütötte, ezzel immár egyedül áll az örökrangsor második helyén, letaszítva onnan Gordie Howe-t, míg a cseh Jaromir Jagr vezet 135-tel.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »