ÍRJÁK A „HÍREKET”

ÍRJÁK A „HÍREKET”

Olvassák el nagyon figyelmesen az Index (tudják: független és megbízható!) alábbi „hírét”:

„Hová tűnt a Fidesz kampánya?

A vasárnapi európai parlamenti választás utolsó hetére elfogytak a Fidesz-KDNP nyilvános eseményei, hétfőn és kedden nem találtunk semmilyen országosan meghirdetett lakossági fórumot vagy sajtótájékoztatót, amelyet kormánypárti politikus tartott volna, és az MTI eseménytükre szerint Orbán Viktor sem tervez nyilvánosan meghirdetett szereplést. Pedig az elmúlt hetekben több olyan fórumot is tartott a Fidesz, amely napokra beszédtémát szolgáltatott: Kocsis Máté egy ilyen eseményen jelentette ki, hogy a Fidesz valódi ellenfele a kormánytól független sajtó, Kövér László melegekre tett megjegyzéséből pedig tüntetés is lett.

A Népszava szerint van olyan fideszes politikus, aki a Strache-botrány magyar szála miatt mondta le hivatalos szerepléseit a hétre, hogy ne kelljen kínos kérdésekre válaszolnia. „Orbán Viktor sem hülye, ő is tudja, hogy ami Bécsben történt, az neki is szól” – írta a lap. Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár egy nap alatt bukott bele abba, hogy egy videón mondta egy ál-oligarchának, hogy olyan médiabirodalmat akar építeni, mint Orbán Viktor, ha pedig az oroszok megveszik neki a legnagyobb osztrák napilapot a Népszabadságot bezáró Heinrich Pecinával, akkor ő hatalomra kerülve zsíros közbeszerzésekkel hálálja majd meg.”

Értem én, hogy ki kell hozni a maximumot a Strache-ügyből, elvégre kampány (is) van, és ezek az indexes (meg népszavás, hvg-s, 444-es stb) fiúk a libsi meg a baloldal fizetett kampányfőnökei, méghozzá testületileg, ezt jelenti arrafelé a függetlenség. De azért időnként nagy igyekezetükben összecsinálják magukat, és kiderül, nem egyszerűen a politikai baloldal és a politikai libsi oldal fizetett ügynökei, hanem cégéres gazemberek is, no és persze komplett hülyék.

Most itt van ez a „hír”, miszerint eltűntek a fideszes kampányrendezvények az utolsó héten, és történik mindez a Kövér meg a Pecina miatt, a Népszavának egyenesen „egy neve elhallgatását kérő” fideszes nyilatkozza mindezt.

Hírdetés

Szögezzük le hamar: a Népszavának egyetlen fideszes sem nyilatkozott semmit ebben az ügyben, a Népszava belehazudta ezt a nyilvánosságba, mert a Népszava létezésének értelme a becstelen hazudozás. Az index meg felkapja, mint gyöngytyúk a taknyot, mert neki is ez az értelme.

És akkor lássuk a tényeket:

Mivel jómagam is részese, hivatalosan felkért résztvevője voltam a Fidesz kampányának, vagyis az országjárásnak, a kampány kezdetekor engem is tájékoztattak arról, hogy az országjárás május 19-ig tart, az utolsó héten nem tartunk már nyilvános rendezvényt, fórumot, az utolsó héten már csak mozgósítás lesz. Jegyzem meg, pontosan ugyanez volt a metódus tavaly az országgyűlési választásokon.

És azt is meg kell jegyeznem, hogy én például ennek ellenére tegnap, 21-én még nyilvános fórumot tartottam Jászapátiban Pócs Jancsi barátomnál, méghozzá Szentesi Zöldi Lacival, mert Pócs Jancsi azt mondta, ő akkor is megtartja ezt a kampányzárót, ha hivatalosan már nem lehet.

Hát akkor, ennyit Pecináról meg a „hirtelen eltűnő” fideszes kampányról. Meg az össze-vissza hazudozó, magukat újságírónak álcázó, ócska kis ügynökökről.

Az a helyzet fiúk, hogy az ilyesféle melóhoz nem elég ám elkötelezett szarjankónak lenni. Kéne egy csöpp ész is!

(Borító: index.hu)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »