Iráni tábornok Trump elnöknek: "Rád gondolunk minden éjszaka"

Iráni tábornok Trump elnöknek: "Rád gondolunk minden éjszaka"

Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke, elsősorban Izrael érdekeit szem előtt tartva, tegnap az Irán elleni újabb szankciók életbe léptetéséről tett bejelentést, s a hírt a maga bárdolatlan stílusában az Instagram-oldalán is közölte a nagyvilággal, miközben az amerikai elnök fényképén az olvasható, hogy az Irán elleni szankciók november 5-én kezdődnek. A legendás Kászem Szolejmáni iráni tábornok ma hasonló, Trónok harca-stílusban válaszolt Trumpnak Istragam-oldalán.

Alig telt el egy nap Donald Trump amerikai elnöknek az Irán elleni újabb szankciók életbe léptetéséről szóló bejelentése után, amikor Kászem Szolejmáni tábornok, az Iráni Forradalmi Gárda, általában határon túl tevékenykedő El-Kudsz Erő (Jeruzsálem Erő) nevű elit egységének főparancsnoka – akinek halálát a zsidók már többször is híresztelték – ugyancsak az Instagramon válaszként, a perzsául egyelőre még nem értő Trumppal angolul, a saját fényképére írva ezt közölte: „Kiállok ellened”.

Hírdetés

Kászem Szolejmáni tábornok Trumpnak szóló üzenete ezután perzsa nyelven folytatódik: „Hazárdjátékos Trump! Én az ellenséged vagyok. Az El-Kudsz Erő szintén a te ellenséged. Tudod, nem múlik el éjszaka, hogy mi ne gondolnánk rád. Azt mondom neked, Trump úr: talán nem is tudod, de bárhol vagy, mi közel vagyunk hozzád, s ezért aztán ne alázd meg az irániakat és az elnökünket”.

El-Kudszi – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »