Iránban hatalmas tömegek emlékeztek meg a shirazi terrortámadás áldozatairól

Iránban hatalmas tömegek emlékeztek meg a shirazi terrortámadás áldozatairól

2022. 10. 30.

Teheránban, valamint az iráni nagyvárosokban hatalmas tömegek vonultak utcára, hogy elítéljék a Shiraz városában történt terrortámadást, melyben 15 fő vesztette életét, továbbá 19 fő megsebesült. Az áldozatok között nők és gyermekek is vannak.

A támadást a nyugati államok által támogatott Iszlám Állam nevű terrorszervezet követte el. Az iráni biztonsági erőknek sikerült több elkövetőt elfogni, egyiküket pedig tűzharc során semlegesítették.

Az üggyel kapcsolatban érdekes, hogy amíg a nyugati sajtó tele van a nyugati államok által szított iráni zavargásokkal, addig a terrorizmust elítélő hatalmas tömegekről és megmozdulásokról egy szót se ejtenek. Ilyen az igazi ,,hitelt érdemlő,, nyugati média.

Hírdetés

Lelőtték a Shirazi terrortámadás egyik elkövetőjét

Az iráni hatóságok jelezték, hogy a kórházban elhunyt a Shiraz városában végrehajtott terrortámadás egyik elkövetője. A nyugati államok által létrehozott Iszlám Állam nevű szervezethez tartozó terrorista az iráni biztonsági erőkkel vívott tűzharc során sebesült meg.

A cselekményért az amerikai titkosszolgálatok által évek óta támogatott Iszlám Állam (ISIS, Daesh) vállalta a felelősséget a Telegram csatornáján

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Press TV)

Megosztom:


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »