Ipi, apacs, ott egy hazaáruló!

Asztalos Csaba Ferenc magyarokat diszkrimináló tanács jelenlegi elnöke.

Asztalos Csaba Ferenc a Diszkrimináció Ellenes Bizottság elnöke, Romániában államtitkári rangban, és tettestársa Haller István csak úgy csípöböl osztogatják a nemzeti érzelmü magyaroknak a hatalmas büntetéseket, esetleg börtönt. Úgy Haller, mint Asztalos erdélyi zsidók!

Haller István magyarokat diszkrimináló tanács volt elnöke, egy székely leány, Sebestyén Piroska, férje.

Csibi Barna 2014-ben Csíksomlyón pólókat és egyéb nemzeti jellegű tárgyakat árult. A pólók feliratait elolvashatod a feljelentés szövegében. A rendőrség az évek folyamán elkobozta tőle többször az árút . Mélymagyarnak lenni Erdélyben azt jelenti, hogy ezek a magyar anyanyelvű zsidók előbb utóbb feljelentenek. Nemcsak ők állnak diszkriminálásban teljes mellszélességgel a román erőszakszervezetek mellett, hanem az RMDSZ vezetői is, akik vagy fajtestvéreik, vagy a román titkosszolgálatoknak dolgoznak. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!

Hírdetés

Hogyan lehetséges tehát Erdélyben magyarként megmaradni, ha mindezt a románok és zsidók elkövethetik ellenünk a magyar kormányok nemtörödöm süket fülei, vak szemei és eldugult szócsövei mellett??? A politikában így üzennek az ellenségnek, hogy tegyétek csak, tegyétek. Jól tegyétek! Mi se nem halljuk, se nem látjuk, és szóvá se tesszük!

Dokumentum forrás: http://ruszinkarpatalja.blogspot.ro/2015/12/etnikai-alapu-uldozes-szekelyfoldon.html

Nemzeti Internetfigyelő (NIF)

Kategória:Gúnyhatáron túl, Székelyország, Valóság Tagged: magyarok diszkriminálása, Románia, székelyek románok általi elnyomása, zsidók magyargyülölete


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »