Interjú: Gaudi külön indul az EP-választáson?

Nem lesz jobbikos képviselő, és külön indulást sejtet Budaházy műsorában. Lehetséges, hogy csak nyomásgyakorlásról van szó, hogy tegyék vissza a pártlistára. Egyedüliként a Jobbikból nem szavazta meg Paks II-t (újabb hatalmas, 8-10 ezer milliárdos adósság a nemzet nyakába), valamint a végtelen előzetest a Fidesznek. Ezt jól tette és ez állhat a mellőzés hátterében, mint arra utal is. Video-hang interjú alább.

Ellenben az uniós zászlók eltávolítása így ciklus végén inkább kampányfogás-ízű, hiszen 2009 óta öt éve volt rá. Brüsszelben aligha ismétli meg, mert akkor kitilthatnák a uniós intézményekből. 4-5 éve még tapsoltunk volna neki, ma már ez pótcselekvés mert nem rengeti meg az EU-t egyáltalán.

Gaudi nacionalista egyharmadot jósol az Európai Parlamentben, ami azonban több okból is lehetetlen. Marine Le Pent, a holland Geert Wilderst vagy az osztrák FPÖ-t a nacionalisták közé sorolni tévedés, mivel nyíltan cionista európai pártszövetséget működtetnek, és e “nacionalisták” közül többen izraeli körúton jártak, ahol a siratófalnál és a holokauszt központnál is bizonyságot tettek arról, kit szolgálnak. Lássuk például Heinz Christian Strache (FPÖ vezető), és Geert Wilders izraeli és amerikai látogatásairól szóló képeket, ha valakiben kétség merülne fel. A harmadik világbeli muszlim bevándorlás (szóbeli) ellenzésén és némi euroszekpticizmuson kívül semmi közös nincs bennük egy igazi fehér hazafival. (Egyetlen jótettük, hogy 2012-ben Morvaival és Kováccsal ellentétben Brüsszelben leszavazták a muzulmán és afrikkai menekültek fokozott betelepítését Magyarországra és más újabb uniós tagállamokra).

Marine Le Pen messze esett apja fájától: napról napra polkorrektebb, már a bevándorlás terén is

Marine Izrael ENSz-nagyköveténél

Strache az izraeli Yad Vashem holokauszt központban: ő és pártja (az osztrák FPÖ) lenne Gaudi szerint az EP egyik nacionalista ereje

Heinz Christian Strache FPÖ-vezér (napszemüvegben) és Andreas Mölzer, az FPÖ EP-képviselője a siratófalnál

Strache izraeli katonákkal

Hírdetés

Strache az izraeli Jad Vasemben koszorúzik

Geert Wilders, a holland Szabadságpárt vezére egy amerikai zsinagógában szónokol. Ő lenne a fehér, keresztény nacionalista… Na ne.

Ugyanez a holland hazafi a siratófalnál, Izraelben

Nigel Farage-ot a nacionalisták, nemzeti radikálisok közé Gaudi által sorolni ugyancsak téves. A leginkább gazdasági eredetű EU-szkeptikusságon kívül semmilyen közös pontja nincs valódi európai hazafiakkal, polkorrekt, Izrael-barát stb.

A legtöbb, közel száz európai parlamenti képviselőt adó Németországból is csak cionisták kerülhetnek be politikusok, ami már eleve szinte lehetetlenné teszi a nacionalista egyharmadot, akár az előbb sorolt Angliából vagy Franciaországból, de a jóval kevesebb képviselőt delegáló Hollandiából és Belgiumból is. Össz-európai szinten tehát legfeljebb az EU jelen szerkezetét ezer különféle okból bíráló EU-szkeptikusok száma nőhet, a nacionalistáké aligha. (A Jobbik egyelőre csak a cionista-szövetséges, Irán-ellenes, Szíriát terroristákkal támadó törökökkel bratyizik, de Szegedi Chanád óta tudjuk, kik állnak a háttérben. Vona Izraelbe még nem megy. Azonban már megtették az első lépéseket az úton, mikor is Gábor nyilvánosan hitet tett a holokauszt tabu mellett és egy cionista kereskedelmi tévében csevegett jóízűen kóser éttermi kalandjairól. A 2010-es kampányban még gúnyolódott a holokauszton és azt ígérte, az indián holokauszt miatt feljelentik  az USA-t. Videók és bizonyítékok ITT. Innentől érthető a Jobbik megerősödésében oroszlánrészt biztosító fideszes média hátszél és folyamatos pozitív reklám az MTV-től a Hír Tv-n át a narancsos lapokig).

Gaudi-Nagy Tamás ezen a ponton gerincesen beint a Jobbiknak, elmondja, hogy ő minden fillért megvont volna a legújabb pesti holokausztipari központtól, míg a párt másként szavazott s beérte költségcsökkentéssel.

Úgy tudjuk, Morvai asszisztenseként folytatja, ha nem indul külön az EP-választáson.

Ebben azért van egy kis ellentmondás, mivel a 2005-ig a brüsszeli MSZP-s képviselőknek dolgozó Morvai 2012-ben belépett a holokausztiparos, fent emített Strache és Le Pen európai pártszövetségébe. Ahonnan, később, állítólag kilépett. Vajon milyen háttérrel és befolyással kell bírnia valakinek, hogy egy ilyet elnézzenek neki. Igaz, időközben a Jobbik fokozatosan hasonul a nyíltan cionista európai “nemzeti radikálisokhoz” szavazataiban, retorikailag és külsőségekben is, tehát kisebb a feszültség. Már csak az iszlám támogatásában kell kompromisszumot kötniük, ami a tájékozatlan magyar átlagpolgár megtévesztésére kiválóan alkalmas: sokan azt hiszik, hogy Törökország Izrael ellenfele.

Kíváncsian várjuk Gaudi további lépéseit.

magyarhajnal.com – budahazy.org nyomán


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »