Ingyenes lehetőségekkel kompenzál a Yettel a nagy kimaradás miatt

Ingyenes lehetőségekkel kompenzál a Yettel a nagy kimaradás miatt

Akadozott a Yettel szolgáltatása szombat délelőtt, volt, akinek órákig nem volt elérhető a hálózat. Kompenzációval készültek, de figyelni kell.

Egyed Gábor, a Yettel Magyarország Zrt. senior PR tanácsadója azt közölte szombaton, hogy egy tervezett karbantartás során lépett fel nem várt fejlemény, ami miatt egyes ügyfeleik akadozást tapasztalhattak a szolgáltatásban.

Csütörtökön a Yettel Facebook-oldalán megjelent egy közlemény, amely szerint kompenzálni kívánják a hiba miatt az ügyfeleiket, négy megoldás közül lehet választani.

Hírdetés

Az Infostart úgy értesült, hogy ez csak a lakossági ügyfelekre vonatkozik.

1 nap korlátlan mobilinternet vagy belföldi telefonálás, egy hét korlátlan hálózaton belüli sms, vagy pedig 10 százalék kedvezmény az okosórák és okoskarkötők árából – ezek közül lehet választani.

A kódokat aktiválni a Yettel app Szolgáltatásaim menüpontjában lehet 2022. május 1-jéig, vagy pedig az sms-ben kapott (vagy hamarosan megérkező) üzenet megfelelő kódjait kell visszaküldeni a 1744-es kódra. A hvg.hu egyik kollégája már kapott ilyen üzenetet, le is fotózták.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »