Ingyen pásztorfélóra a beoltásért

Ingyen pásztorfélóra a beoltásért

Nem sokat teketóriáznak a sógorok! A szlovákiai uncsi és nyerés szempontjából bizonytalan Covid-lottózás helyett egy bécsi bordélyházban ingyen pásztoróra jár a koronavírus-ellen helyben megkapott vakcináért cserébe, ami végül is csak 40 euró, mivel félórára veheti igénybe a bátor kuncsaft a helyi szolgáltatást. Ennek alapján könnyen kiszámítható a teljes helyi taxa.

De mivel két dózisban jár az oltás, így amennyiben az első fordulóban nem járt sikerrel a vendég, pótolható a második alkalommal.

A gyorsabbaknak dupla élvezet jár, nem beszélve arról, ha élnek a harmadik oltás lehetőségével is. Arról nem szólnak a hírek, hogy az vakcinázás előtt vagy után lehet-e felvenni a külön jutalmat, bár az orvosok az oltakozás után megfontolásból inkább pihenőt javasolnak. Az oltás előtti ajándékozás viszont kockázatos, hátha időközben a páciens meggondolja magát. A bécsi Funpalast bordélyházban és oltóközpontban diszkréten csak szaunaklubként hivatkoznak a lehetőségre, amely a helyi alkalmazottak kiválasztására is lehetőséget nyújt – írja a Daily Mail a Reuters riportja alapján.

A szomszédunkban tehát még nem igazán elégedettek a beoltatottak arányával, pedig már 65 százaléknál tartanak, Szlovákiában ilyen eredményességnél tárva nyitnák a bordélyházak kapuit, és a kormánytagok invitálnák be a kuncsaftokat.

Hírdetés

De nem kellene előre örülni, mert bent sorsolnának, a választás lehetősége is kizárt lenne, talán még a női kormánytagokat is bevonnák.

A hírek szerint már a 14 éves kiskorú fiúk is felvehetik az oltást a bordélyházban, feltéve, hogy egy felnőtt kíséretében érkeznek, aki általában az édesapa… Hadd tudja meg a gyerek, milyen az élet! Bár az esélyegyenlőségi törvénynek való megfelelés értelmében a nőket is arra biztatják, hogy nyugodtan keressék fel a piroslámpás oltópontot. Ez viszont már úri huncutság!

A bordélyház vezetője szerint a világjárvány következtében 50 százalékos csökkenést mutattak ki az ügyfelek számában, és remélik, hogy ez a hasznos reklámfogás felélénkíti majd a forgalmat. Természetesen betartják az ide vonatkozó egészségügyi előírásokat, egyetlen adag beadott vakcina vagy egy friss negatív PCR-teszt is elegendő a belépéshez.

Ausztriában az előírások kijátszásáért a vásárlók 500 eurós bírságot is kaphatnak, míg a vállalkozásokat akár 30 ezer euróra is megbüntethetik, ha nem ellenőrzik ügyfeleik oltási státuszát.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »