Indítsanak eljárást a hányingerkeltés ellen, a trágárkodás mellett kiállók kérjenek bocsánatot a magyarságtól!

Indítsanak eljárást a hányingerkeltés ellen, a trágárkodás mellett kiállók kérjenek bocsánatot a magyarságtól!

A homoszexuálisok szombati deviáns parádéján feltűnt és az interneten is látható trágárságok, magyar- és keresztényellenes gyalázkodások okkal és joggal háborították fel a tisztességes embereket szexuális orientációjuktól függetlenül – olvasható a Jobbik hivatalos közleményében.

Mivel ezek a megbotránkoztató megnyilatkozások kimerítik a garázdaság szabálysértési tényállását, így a Jobbik felszólítja az illetékes hatóságokat, hivatalból indítsanak eljárást. Ennek során vonják felelősségre a hányingerkeltő feliratok és jelmezek készítőit, viselőit, valamint a szélsőségesen liberális szervezőket, akik nem távolíttatták el azokat! – írja Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.

Hírdetés

„Követeljük, hogy a devianciát jelenlétükkel is támogató szélsőliberális politikusok erkölcsi minimumként kérjenek bocsánatot a keresztény egyházaktól és a tizenötmilliós magyarságtól. Miért nem akadt köztük egyetlenegy sem, aki követelte volna a felháborító magamutogatás megszüntetését és a trágár felirat eltávolítását?” A nemzeti párt egyúttal várja a többi közjogi méltóság azonnali elhatárolódását is.

A Jobbik szerint a tegnapi aberrált vonulás tartalmában és stílusában egyaránt bizonyította, miért nem szabad teret adni a devianciának.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »