Indiai szélhámos miatt történt a balmazújvárosi családirtás; a "gyászoló szerelmes" máris új feleséget keres

Indiai szélhámos miatt történt a balmazújvárosi családirtás; a "gyászoló szerelmes" máris új feleséget keres

Mint megírtuk, a balmazújvárosi fiatalasszonyt és két kisfiát, Leventét és Szabolcsot baltával, álmukban gyilkolta le az őrjöngő férj, M. Imre, majd felkötötte magát. Közben kiderült, Andrea szerelmes lett egy indiai férfiba, Akash J.-be, akivel sosem találkozott, csak az interneten beszélgettek.

Aztán egyre egyértelműbb lett, hogy a fiatalembernek nem is Andrea volt a fontos, hanem hogy őt kihasználva eljusson Magyarországra. A férfi a Blikknek elismerte: "szüksége lenne" egy magyar feleségre, akinek még fizetne is 4500 eurót (mintegy 1,4 millió forintot), hogy hozzámenjen. Erről gyakorlatilag hirdetést adott fel – a Google fordítója segítségével – az internetes közösségi oldalán.

"Kifejtette" a hozzászólások között is:

– Nemrég fejeztem csak be a tanulmányaimat, így nincs sok megtakarított pénzem. Ám ennyim van annak, aki hozzám jön, csak a papírok miatt, és hozzásegít, hogy örökbe fogadhassak egy magyar kislányt. Miután megkaptam a gyereket, elválhatunk – ígérgetett az indiai.

Hírdetés

Még azt is mondta, hogy Andreának nevezné az örökbe fogadandó lányt, hogy emlékeztesse őt "nagy szerelmére", akivel valójában soha nem találkozott. Akash már repülőjegyet is foglalt, Újdelhiből Dohán keresztül érkezne Budapestre októberben, hogy "meglátogathassa a tragikus sorsú kedvese sírját".

– Beszélni fogok Andrea anyukájával, hogy a fejfán ne a férje vezetékneve, hanem az enyém szerepeljen, hiszen a feleségem akart lenni – pofátlankodott tovább.

– Eleinte szépen beszélt, de aztán egyre követelőzőbb és erőszakosabb lett – mesélte az RTL Klub Fókusz című műsorában Andrea édesanyja. – Azt akarta, Andi mihamarabb intézze el a letelepedéshez szükséges papírokat.

Balmazújvárosi olvasónk írja: annyit mondhatok, hogy ha ez az indiai megjelenik a városban, annak ellenére, hogy kicsit már csitulnak a kedélyek, szerintem jó eséllyel meglincselik. A gyilkos apa szülei – akik egyébként jóravaló emberek – még az utcára se mernek kilépni, annyira tartanak egy esetleges atrocitástól.

Az indiai egyébként még öngyilkossággal is fenyegetőzött a bulvárlapnak:

– A repülőgépem csak november 17-én indul vissza, addig segítenie kell rajtam valakinek. Kislány nélkül nem megyek vissza Újdelhibe! Ha senki nem áll mellém, Andrea sírjánál ölöm meg magam – mondta.

Hogy értse szerkesztőségünk üzenetét:

Just do it, Akash!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »