Indiai migráns pszichiáter a fehérek kiirtásáról beszélt a Yale-en

Indiai migráns pszichiáter a fehérek kiirtásáról beszélt a Yale-en

Nehéz jobb példával előállni az elit intézmények „haladó” (értesd: radikális baloldali) szellemiségének totalitárius jellegére, mint a Yale Egyetem Orvostudományi Iskolájának előadása, amelyet egy indiai migránshátterű pszichiáter, Aruna Khilanani tartott “A fehér elme pszichopátiás problémái” címmel.

Rod Dreher, a Danube Institute vendégkutatója, a The American Conservative magazin főszerkesztője, Bari Weiss amerikai véleményíró és szerkesztő honlapján talált rá a felvételre, és írta meg gondolatait a fehérellenes rasszista incidensről – hívja fel rá a figyelmet szemléjében a Danube Institute.

Bari Weiss, aki dolgozott már a The Wall Street Journal újságnál, a New York Times magazinnál, és jelenleg a német Die Welt-en publikál, kiemelte Aruna Khilanani beszédének a legvérlázítóbb pontjait.

Ezek a következők:

A Danube Institute vendégkutatója felteszi a kérdést:

“El tudják képzelni, hogy ezen erőszakos, rasszista beszédet maga a nagymúltú Yale Egyetem szponzorálta? A lenti plakátról is megbizonyosodhattunk róla”.

Amivel mindannyiunknak szembe kell néznünk, az a tény, hogy ez a pszichiáter Amerika egyik legrangosabb egyetemének égisze alatt olyan előadást tartott, amelyben menthetetlenül és féktelenül rasszista hangokat hallatott.

Hírdetés

Ráadásul a beszéde után hosszú idő telt el, mire a Yale vezetése arra jutott, hogy megpróbálnak elhatárolódni.

“MAGUK A DIÁKOK SEM MERTEK ELLENKEZNI ÉS SZEMBESZEGÜLNI, ATTÓL TARTVA, HOGY ELTANÁCSOLJÁK ŐKET”.

Meghökkentő látni az elit gondolkodásmódját – írja Rod Dreher. A fehérellenes rasszizmust hangoztatják és ezt pozitív hozzáállásnak könyvelik el.

“EGY PSZICHIÁTER, AKIT YALE FELKÉRT, HOGY BESZÉLJEN A FEHÉR EMBEREKRŐL, MINT PSZICHOPATÁKRÓL, NYÍLTAN FANTÁZIÁL A FEHÉR EMBEREK MEGGYILKOLÁSÁRÓL A BŐRÜK SZÍNE MIATT. ÉS A VILÁG NEM HÁBORODOTT FEL”.

A New York Times nem reagált. A Washington Post nem ellenezte. A baloldali, demokrata kötődésű sajtó tehát hallgatott…

Az a tény, hogy az indiai migránshátterű pszichiáter, Aruna Khilanani gátlások nélkül tudott ilyen beszédet mondani, a következményektől való mindennemű félelem nélkül, sokat elárul arról, hogy hol tart az emberiség.

Hunhír.info – Székelyföld.ro, napiujsag.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »